Klassikale opleidingen Gehandicaptenzorg

In de sector gehandicaptenzorg zijn veel verschillende beroepsmogelijkheden. Lijkt het jou een uitdaging om...

Lees meer

Klassikale opleidingen Gehandicaptenzorg

In de sector gehandicaptenzorg zijn veel verschillende beroepsmogelijkheden. Lijkt het jou een uitdaging om mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap te begeleiden? Kies dan voor een opleiding gehandicaptenzorg van Scheidegger.  Je kunt bijvoorbeeld als woonbegeleider aan de slag of als activiteitenbegeleider. Hieronder vind je het totale aanbod...

Lees meer

Klassikale opleidingen Gehandicaptenzorg

In de sector gehandicaptenzorg zijn veel verschillende beroepsmogelijkheden. Lijkt het jou een uitdaging om mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 HBO GGZ-medewerker

€ 1.755,00
HBO-opleidingen
6 maanden

2 HBO Programma GGZ-medewerker (met subsidie)

€ 1.187,50
HBO-opleidingen met subsidie
9 maanden

3 HBO Programma Gehandicaptenzorg (met subsidie)

€ 1.187,50
HBO-opleidingen met subsidie
9 maanden

5 HBO Gehandicaptenzorg

€ 1.760,00
HBO-opleidingen
6 maanden
Bekijk alle Gehandicaptenzorg opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Gehandicaptenzorg: 9 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Erkende MBO-opleidingen (1) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

HBO-opleidingen met subsidie (4) Dit is een subsidie vanuit het ministerie van OCW, bedoeld om meer volwassenen de mogelijkheid te bieden een HBO-opleiding te volgen. Deze subsidie kan oplopen tot wel € 10.000,- als je kiest voor een volledige HBO Bacheloropleiding.

HBO-opleidingen (4) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale opleidingen Gehandicaptenzorg

In de sector gehandicaptenzorg zijn veel verschillende beroepsmogelijkheden. Lijkt het jou een uitdaging om mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap te begeleiden? Kies dan voor een opleiding gehandicaptenzorg van Scheidegger.  Je kunt bijvoorbeeld als woonbegeleider aan de slag of als activiteitenbegeleider. Hieronder vind je het totale aanbod opleidingen gehandicaptenzorg van Scheidegger.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.