Klassikale opleidingen Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het helpen en verzorgen van andere mensen? Kies dan voor een opleiding zorg en welzijn van Scheidegger. Dit vakgebied biedt veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als verzorgende of als helpende. Je helpt dan de bewoners van een verzorgings- of verpleeghuis bij de dagelijkse verzorging. Of misschien is een opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg meer iets voor jou. Als medewerker gehandicaptenzorg ben je het aanspreekpunt van de familie en begeleid je de cliƫnten. Hieronder vind je het volledige aanbod zorg en welzijn opleidingen.

Baangarantie voor medewerkers in de ouderenzorg

Goed nieuws voor iedereen die in de ouderenzorg aan de slag wil. Met een opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg, MBO Verpleegkundige Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg niveau 4 of de HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V) ben je verzekerd van een baan in de ouderenzorg. In je eigen regio! Bovendien kun je functies combineren als je dat wilt. Je kunt dan meer uren draaien en hebt dus een volwaardige zorgbaan.

MBO-opleidingen

Vakopleiding

MHBO

HBO Associate Degree

HBO Leergang

Opleidingen op HBO-Niveau

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.