Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het helpen en verzorgen van andere mensen? Kies dan voor een opleiding zorg en welzijn van Scheidegger. Dit vakgebied biedt veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als verzorgende of als helpende. Je helpt dan de bewoners van een verzorgings- of verpleeghuis bij de dagelijkse verzorging. Of misschien is een opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg meer iets voor jou. Als medewerker gehandicaptenzorg ben je het aanspreekpunt van de familie en begeleid je de cliƫnten. Hieronder vind je het volledige aanbod zorg en welzijn opleidingen.

Baangarantie voor medewerkers in de ouderenzorg

Goed nieuws voor iedereen die in de ouderenzorg aan de slag wil. Met een opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg, MBO Verpleegkundige Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg niveau 4 of de HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V) ben je verzekerd van een baan in de ouderenzorg. In je eigen regio! Bovendien kun je functies combineren als je dat wilt. Je kunt dan meer uren draaien en hebt dus een volwaardige zorgbaan.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

Vakopleiding

MBO-opleidingen

MHBO

HBO-programma

HBO Associate Degree

HBO Leergang

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

  • Gespecialiseerd opleidingsadvies
  • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.