Klassikale opleidingen Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het helpen en verzorgen van andere mensen? Kies dan voor een opleiding zorg en welzijn...

Lees meer

Klassikale opleidingen Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het helpen en verzorgen van andere mensen? Kies dan voor een opleiding zorg en welzijn van Scheidegger. Dit vakgebied biedt veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als verzorgende of als helpende. Je helpt dan de bewoners van een verzorgings- of verpleeghuis bij de dagelijkse verzorging. Of misschien is...

Lees meer

Klassikale opleidingen Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het helpen en verzorgen van andere mensen? Kies dan voor een opleiding zorg en welzijn van Scheidegger. Dit vakgebied biedt veel verschillende...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

€ 3.900,00
Erkende MBO-opleidingen
12 maanden

2 MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen niveau 4

€ 6.565,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

4 MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Kraamzorg

€ 5.225,00
Erkende MBO-opleidingen
18 maanden
Bekijk alle Zorg en Welzijn opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Zorg en Welzijn: 38 opleidingen

Filters

Filter

Erkende MBO-opleidingen (12) Erkende MBO-opleidingen

Klassikale opleidingen Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het helpen en verzorgen van andere mensen? Kies dan voor een opleiding zorg en welzijn van Scheidegger. Dit vakgebied biedt veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als verzorgende of als helpende. Je helpt dan de bewoners van een verzorgings- of verpleeghuis bij de dagelijkse verzorging. Of misschien is een opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg meer iets voor jou. Als medewerker gehandicaptenzorg ben je het aanspreekpunt van de familie en begeleid je de cliënten. Hieronder vind je het volledige aanbod zorg en welzijn opleidingen.

Baangarantie voor medewerkers in de ouderenzorg

Goed nieuws voor iedereen die in de ouderenzorg aan de slag wil. Met een opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorgMBO Verpleegkundige Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg niveau 4 of de HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V) ben je verzekerd van een baan in de ouderenzorg. In je eigen regio! Bovendien kun je functies combineren als je dat wilt. Je kunt dan meer uren draaien en hebt dus een volwaardige zorgbaan.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/content/contact-widget.jpg?ext=.jpg

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/banners/open-avonden.jpg?ext=.jpg

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/brochures/scheidegger_gids_afbeelding_k10.png?ext=.png

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.