Scheidegger voor uw organisatie

Opleidingstrajecten op maat

Scheidegger ontwikkelt en verzorgt ook specifieke opleidingstrajecten voor bedrijven. U kunt daarbij kiezen uit ons standaardaanbod van ruim 400 opleidingen en trainingen, maar we kunnen ook opleidingen op maat verzorgen, die precies aansluiten op uw wensen. We kunnen deze opleidingen zowel op een van onze locaties als binnen uw organisatie verzorgen. Dankzij de aantrekkelijke fiscale voordelen kunt u in veel gevallen uw medewerkers zelfs volledig kosteloos laten opleiden.

De voordelen van een maattraject

Onze unieke aanpak heeft voor u een aantal belangrijke voordelen:

  • Uw specifieke wensen worden verwerkt in onze opleidingsprogramma's.
  • Wij kunnen de opleiding bij u op locatie verzorgen.
  • De planning van de opleiding wordt afgestemd op uw behoefte.
  • Uw eigen bedrijfscases komen tijdens de les aan bod.

Onze aanpak

We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dat gesprek brengen we samen met u de aanleiding, het gewenste resultaat en de specifieke wensen ten aanzien van de opleidingsvraag in kaart. U ontvangt van ons een helder opleidingsvoorstel. Indien gewenst kunnen we u ook adviseren bij andere HRM-vraagstukken. We zijn namelijk veel meer dan alleen uw opleider, wij zijn uw partner in business.

Subsidie Praktijkleren

Scheidegger kan voor uw organisatie op maat gemaakte, erkende MBO-(deel)opleidingen volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) organiseren. Hierdoor kunt u gebruikmaken van de Subsidieregeling praktijkleren. Het voordeel van deze subsidie kan oplopen tot € 2.500,- per medewerker per jaar. Uw accountmanager kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Ook voor re-integratie- en outplacementtrajecten

Vindt in uw organisatie een re-integratie- of outplacementtraject plaats? Ook dan is Scheidegger voor u de aangewezen partner, of u het traject nu zelf uitvoert of in samenwerking met UWV en/of een re-integratiebureau.

Scheidegger voor uitkeringsinstanties en re-integratiebureaus

Werkt u bij een uitkeringsinstantie, zoals UWV of een gemeente, of bij een re-integratiebureau? De opleidingen van Scheidegger bieden in veel gevallen een uitstekende oplossing om uw kandidaten snel en goed opgeleid weer aan het werk te krijgen. Zelfs als de opleidings- en werkervaringsachtergrond minimaal is, denkt Scheidegger graag met u mee om deze mensen weer terug te laten keren op de arbeidsmarkt.

Contact

Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen kunt u contact opnemen met Scheidegger Incompany, via incompany@scheidegger.nl of 035 - 750 61 93.

Stagiair nodig?

Als werkgever bent u waarschijnlijk al overtuigd van de meerwaarde van gemotiveerde stagiairs voor uw organisatie. Scheidegger leidt een groot aantal MBO-studenten op, die voor hun opleiding stage moeten lopen. Ook voor hen is die stageperiode van onschatbare waarde. Omdat de studenten van Scheidegger volwassen zijn, beschikken zij al over de nodige werk- en levenservaring. Zij kiezen er bovendien heel bewust voor om een erkende MBO-opleiding te volgen. Onze studenten zijn dan ook heel gemotiveerd om een goede invulling te geven aan hun stage.

Stage Instituut

Het Stage Instituut is de ontbrekende schakel tussen studenten die op zoek zijn naar een stageplek en bedrijven die een stageplaats hebben die ze vervuld willen zien door een goed opgeleide, volwassen stagiair. Het Stage Instituut bemiddelt exclusief voor studenten uit opleidingen van een aantal specifieke opleiders, waaronder Scheidegger Opleidingen. Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een (of misschien wel meerdere) stagiair(s), dan kunt u bij het Stage Instituut een vacature laten plaatsen. De medewerkers van het Stage Instituut gaan dan voor u op zoek naar geschikte kandidaten, die zij aan u zullen voorstellen.

U kunt telefonisch contact opnemen met het Stage Instituut via 035 - 7 506 127 of per e-mail via info@stageinstituut.nl.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.