Over Scheidegger

Over Scheidegger

De 6 gouden garanties van Scheidegger

Heb je een diploma nodig voor je werk? Of wil je met een diploma laten zien op welk niveau je zit? Dan ben je bij Scheidegger aan het juiste adres. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan een miljoen uitgereikte diploma’s zijn wij dé diplomaspecialist van Nederland. We combineren klassikale lessen met de allerbeste ondersteuning en doen er alles aan om jouw slagingskans zo groot mogelijk te maken. Daarom geven wij jou 6 gouden garanties. En daar mag je ons aan houden. Graag zelfs! Want wij willen niets liever dan dat jij slaagt. Voor je examen én in de rest van je carrière.

Bekijk hieronder de video:

 Kleineklassengarantie

Wij geven al 70 jaar klassikaal les. Dat heeft een hele goede reden: de kans op een diploma is namelijk veel groter als je klassikaal studeert. Bij Scheidegger zit je gegarandeerd met maximaal 19 andere studenten in een klas. Daardoor hebben de docenten aandacht voor iedereen en kunnen ze uitgebreid de tijd nemen om de lesstof goed uit te leggen. En domme vragen bestaan niet, dus brand vooral los.

 Goededocentengarantie

Het succes van je opleiding staat of valt met de kwaliteit van je docent. Je wilt les van iemand die weet waar hij het over heeft en die de stof boeiend kan uitleggen. Onze docenten zijn daar speciaal op geselecteerd en worden regelmatig geëvalueerd. Mocht het na 2 lessen toch niet helemaal klikken tussen jouw groep en de docent, dan zorgen wij dat er vanaf de volgende les iemand anders voor de klas komt. Benieuwd wie er straks voor de klas staat? Maak kennis met onze docenten!

 Persoonlijkebegeleidingsgarantie

Je kent het wel, die mooie beloften. Dat je geen nummer bent, maar dat bedrijven je echt kennen. Wij beloven het je niet alleen, we garanderen het je. Bij ons krijg je een eigen vast mentorteam. Mensen die jou persoonlijk kennen, alles weten van je opleiding en klaar staan voor al je vragen. Je wordt dus nooit van het kastje naar de muur gestuurd en kunt in één vloeiende lijn door richting je diploma.

 Klaar-voor-het-vak-garantie

Natuurlijk is het halen van je diploma een belangrijk doel. Maar je wilt meer dan alleen kennis. Je wilt beter worden in het vak dat je uitoefent of gaat uitoefenen. Wij garanderen je dat je alles wat je leert meteen kunt toepassen in de praktijk. Daarom werken we alleen maar met docenten die zelf uit het vak komen en die daardoor precies weten hoe ze de theorie kunnen vertalen naar de praktijk. Ook verzorgen we voor een groot aantal vakgebieden speciale praktijksessies. Bij ons krijg je dus niet alleen les, maar word je ook echt klaargestoomd voor je vak.

 Examengarantie

Wij hebben al meer dan een miljoen Nederlanders aan een diploma geholpen. We weten dus als geen ander hoe we je goed kunnen voorbereiden op jouw examen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de eerste vraag begint. Slaag je de eerste keer toch niet? Dan mag je het examen op onze kosten nog een keer overdoen. Gegarandeerd. Omdat wij geloven in onze leermethode én in jou.

 Diplomawaardegarantie

Scheidegger Opleidingen is een officiële onderwijsinstelling, erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We hebben een officieel MBO College en een erkende Hogeschoolstatus. We mogen dan ook officiële MBO- en HBO-diploma's uitreiken. Daarnaast hebben veel van onze opleidingen erkenningen vanuit de branche. Een diploma van Scheidegger voegt dus gegarandeerd waarde toe aan je cv.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!