In verband met de nieuwe maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft gecommuniceerd, kunnen wij helaas tot 1 juni geen open dagen, open avonden of andere evenementen organiseren.

Indien je een adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om jou telefonisch te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via
035 - 7 121 992, info@scheidegger.nl of stel jouw vragen via de chat.

Open Avonden

Open avond

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk goed oriënteren. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar Open avonden in de regio’s Rotterdam en Utrecht.

We vertellen je dan alles over studeren bij Scheidegger en mag je al je vragen stellen. Ook heb je de mogelijkheid om in een persoonlijk adviesgesprek samen te kijken welke opleiding het beste past bij jou en bij jouw situatie. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met werk of privé!

Extra inloopavonden

Wil je meer weten over onze opleidingen? Of zit je met brandende vragen? Vanwege grote interesse staan er in januari 2020 een aantal extra inloopavonden op de planning. Tijdens een inloopavond krijg je informatie over ons aanbod en is er tijd voor een persoonlijk gesprek. Je komt van alles te weten over de opleiding van jouw keuze. Dus kom je er zelf niet helemaal uit? Laat je verder informeren en meld je vandaag nog aan voor een extra inloopavond in januari. Onze ervaren studieadviseurs helpen je daar graag op weg!

Voor de inloopavonden hebben wij een leuke actie: Schrijf je je tijdens de inloopavond in voor een opleiding? Dan krijg je het inschrijfgeld ter waarde van €100,- van ons cadeau!
 

Data open avond

Vanwege de huidige situatie zijn er momenteel geen open avonden gepland. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.