Open Avonden

Open Avond

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk goed oriënteren. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar Open Avonden in de regio’s Rotterdam en Utrecht.

We vertellen je dan alles over studeren bij Scheidegger en mag je al je vragen stellen. Ook heb je de mogelijkheid om in een persoonlijk adviesgesprek samen te kijken welke opleiding het beste past bij jou en bij jouw situatie. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met werk of privé!

Open avond
Dinsdag 11 april 2023
19:00 - 21:00
Zwolle

Persoonlijk adviesgesprek

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij Scheidegger? Plan dan een persoonlijk (1-op-1) adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs. De adviseur neemt alle tijd voor je zodat je al je vragen kunt stellen en ons goed leert kennen. Samen met jou bekijkt onze adviseur welke opleiding op dit moment voor jou een goede keus kan zijn.

We houden de persoonlijke adviesgesprekken het hele jaar door tijdens kantooruren. Dat kan op twee manieren. Je kunt bij ons langskomen in Hilversum, maar we kunnen het gesprek ook digitaal voeren via Microsoft Teams. Je bepaalt zelf wat jou het beste uitkomt.

Als je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

Gesprek aanvragen

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening

Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.