Open Avonden

Online Open avond

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk goed oriënteren. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar een online voorlichtingsavond. Je kunt vanuit je eigen huis of werkplek de voorlichting bijwonen. Geen reistijd of extra kosten en toch alle informatie die je nodig hebt!

Open avond
Dinsdag 24 oktober 2023
19:00 - 20:00
ONLINE
Open avond
Dinsdag 28 november 2023
19:00 - 20:00
ONLINE

Wat kun je verwachten?

  • Onze opleidingsadviseurs vertellen je alles over het studeren bij Scheidegger
  • Je leert alles over de voordelen van onlineklassikaal studeren
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze opleidingsadviseurs
  • Wanneer je liever niet in de groep maar een op een je vragen stelt, neemt een opleidingsadviseur contact met je op voor het inplannen van een persoonlijk adviesgesprek
  • Toelichting op financiële voordelen en subsidies
  • Je ontvangt een eenmalige korting wanneer je je binnen 2 weken inschrijft voor een opleiding.
Ik ben erbij!

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je geen tijd om de online voorlichting bij te wonen? En twijfel je nog of de opleiding die je wilt gaan volgen écht de beste keuze is voor jou? Plan dan een persoonlijk adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs. Dat kan digitaal via Microsoft Teams maar ook op woensdag bij ons in Hilversum. Je bepaalt zelf wat jou het beste uitkomt.

Als je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening
Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.