Open Avonden

Open Avond

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk goed oriënteren. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar Open Avonden in de regio’s Rotterdam en Utrecht.

We vertellen je dan alles over studeren bij Scheidegger en mag je al je vragen stellen. Ook heb je de mogelijkheid om in een persoonlijk adviesgesprek samen te kijken welke opleiding het beste past bij jou en bij jouw situatie. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met werk of privé!

Meld je aan voor onze digitale Open Avond op 25 januari 2022. Wij geven je graag een persoonlijk studieadvies en beantwoorden al je vragen.

Open avond
Dinsdag 25 januari 2022
19:00 - 21:00
Digitaal
STAP informatiesessie
Dinsdag 8 februari 2022
19:00 - 20:00
Digitaal

Persoonlijk adviesgesprek

Je kunt ook een persoonlijk 1-op-1-adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs aanvragen. De adviseur neemt alle tijd voor je zodat je al je vragen kunt stellen en ons goed leert kennen. Samen met jou bekijkt onze adviseur welke opleiding op dit moment voor jou een goede keus kan zijn. 

We houden de persoonlijke adviesgesprekken het hele jaar door tijdens kantooruren. Ze zijn gratis en vrijblijvend. Als je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Deze gesprekken voeren we momenteel telefonisch of via Microsoft Teams.

Gesprek aanvragen

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

De nieuwe studiegids voor 2021-2022 is er! Laat je gegevens achter en wij sturen de nieuwe gids zo spoedig mogelijk op.