Open Avonden

Open Avond

Als je een opleiding gaat volgen, dan wil je je natuurlijk goed oriënteren. Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar Open Avonden in de regio’s Rotterdam en Utrecht.

We vertellen je dan alles over studeren bij Scheidegger en mag je al je vragen stellen. Ook heb je de mogelijkheid om in een persoonlijk adviesgesprek samen te kijken welke opleiding het beste past bij jou en bij jouw situatie. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met werk of privé!

Meld je aan voor onze Open Avond op 14 juni 2022 in Rotterdam. Wij geven je graag een persoonlijk studieadvies en beantwoorden al je vragen.

Online inspiratieavond over begeleiding specifieke doelgroepen

Als begeleider van specifieke doelgroepen sta jij klaar voor verschillende doelgroepen. Je helpt cliënten zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij. Wil jij dit vakgebied beter leren kennen? Meld je aan voor onze online inspiratieavond op dinsdag 7 juni 2022 en ontdek welke opleiding bij jou past. 

Op deze avond vertelt onze spreker, Scheidegger-docent Yvonne Kopstein, wat het inhoudt om werkzaam te zijn als begeleider van specifieke doelgroepen. Zij heeft zelf 25 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening. Wat ze geleerd heeft, deelt ze nu in haar rol als docent, examinator en assessor bij Scheidegger. Je kunt haar tegenkomen bij verschillende modules van de opleiding Specifieke Doelgroepen. Daarnaast vertellen we je ook hoe het is om te studeren bij Scheidegger. Jij kunt natuurlijk terecht met al je vragen. Meer weten over de online avond

Inspiratieavond Specifieke Doelgroepen
Dinsdag 7 juni 2022
19:00 - 21:00
Online
Inspiratieavond Specfieke Doelgroepen
Dinsdag 7 juni 2022
19:00 - 21:00
Hilversum
Open avond
Dinsdag 14 juni 2022
19:00 - 21:00
Rotterdam

Persoonlijk adviesgesprek

Je kunt ook een persoonlijk 1-op-1-adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs aanvragen. De adviseur neemt alle tijd voor je zodat je al je vragen kunt stellen en ons goed leert kennen. Samen met jou bekijkt onze adviseur welke opleiding op dit moment voor jou een goede keus kan zijn. 

We houden de persoonlijke adviesgesprekken het hele jaar door tijdens kantooruren. Ze zijn gratis en vrijblijvend. Als je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Deze gesprekken voeren we momenteel telefonisch of via Microsoft Teams.

Gesprek aanvragen

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

De nieuwe studiegids voor 2021-2022 is er! Laat je gegevens achter en wij sturen de nieuwe gids zo spoedig mogelijk op.