Open Avonden

Online Open avond

Op dit moment hebben we nog geen open avond gepland.

Wanneer de eerstvolgende datum bekend is, zullen wij dat op deze pagina bekend maken.

Wat kun je verwachten?

  • Onze opleidingsadviseurs vertellen je alles over het studeren bij Scheidegger
  • Je leert alles over de voordelen van onlineklassikaal studeren
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze opleidingsadviseurs
  • Wanneer je liever niet in de groep maar een op een je vragen stelt, neemt een opleidingsadviseur contact met je op voor het inplannen van een persoonlijk adviesgesprek
  • Toelichting op financiële voordelen en subsidies
  • Je ontvangt een eenmalige korting wanneer je je binnen 2 weken inschrijft voor een opleiding.

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je geen tijd om de online voorlichting bij te wonen? En twijfel je nog of de opleiding die je wilt gaan volgen écht de beste keuze is voor jou? Plan dan een persoonlijk adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs. Dat kan digitaal via Microsoft Teams maar ook op woensdag bij ons in Hilversum. Je bepaalt zelf wat jou het beste uitkomt.

Als je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!