• Home
  • Human Resource Management (HRM)

Opleidingen Human Resource Management (HRM)

Van loonadministratie tot HR-manager

Als je vroeger op personeelszaken werkte, hield je je voornamelijk bezig...

Lees meer

Opleidingen Human Resource Management (HRM)

Van loonadministratie tot HR-manager

Als je vroeger op personeelszaken werkte, hield je je voornamelijk bezig met administratieve zaken. Loonadministratie is natuurlijk nog steeds een belangrijk deel van het...

Lees meer

Opleidingen Human Resource Management (HRM)

Van loonadministratie tot HR-manager

Als je vroeger op personeelszaken werkte, hield je je voornamelijk bezig met administratieve zaken. Loonadministratie is natuurlijk nog steeds een belangrijk deel van het werk, maar de rol en functie van personeelszaken of HRM is veel meer strategisch geworden. Als HR-medewerker of HR-adviseur moet je antwoord kunnen geven op vragen als: Welke competenties verlangt de markt van onze mensen? Hoe zorgen we ervoor dat talent...

Lees meer

Human Resource Management (HRM): 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Associate Degree-opleidingen (1)

MBO-programma (2)

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (7)

Opleidingen Human Resource Management (HRM)

Van loonadministratie tot HR-manager

Als je vroeger op personeelszaken werkte, hield je je voornamelijk bezig met administratieve zaken. Loonadministratie is natuurlijk nog steeds een belangrijk deel van het werk, maar de rol en functie van personeelszaken of HRM is veel meer strategisch geworden. Als HR-medewerker of HR-adviseur moet je antwoord kunnen geven op vragen als: Welke competenties verlangt de markt van onze mensen? Hoe zorgen we ervoor dat talent voor de organisatie behouden blijft? Hoe komen we aan de juiste ‘handjes en hersens’? Welke risico’s lopen we op termijn met het huidige medewerkersbestand? Zijn onze arbeidsvoorwaarden wel competitief genoeg? Een opleiding van Scheidegger helpt je de antwoorden op die vragen te vinden.

HRM-opleidingen

Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen op het gebied van Human Resource Management (HRM) van MBO-niveau tot HBO Associate degree. Wil jij aan de slag als HR-adviseur of HR-manager? Dan zijn deze opleidingen heel interessant voor jou:

​Zoek je iets op MBO-niveau? Dan zit je goed met de erkende HRM-opleiding MBO Medewerker Human Resource Management (HRM) niveau 4. Werk je al op een HR-afdeling en wil je je meer specialiseren? Dan kun je denken aan bijvoorbeeld de opleiding MBO Juridisch Medewerker HRM.

PDL-opleiding en BKL-opleiding

Wil jij je specialiseren in loon- en salarisadministratie? Dan is het korte praktijkgerichte MBO-programma Basiskennis Loonadministratie (BKL®) echt iets voor jou. Met deze PDL-opleiding bereid je je voor op het examen waarmee je het officiële diploma Basiskennis Loonadministratie (BKL®) kunt halen. Of je zet al een stap verder met dé vakopleiding voor de loonadministrateur: Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Na afronding van deze opleiding kun je zelfstandig een loonadministratie voeren, loonberekeningen maken en specifieke vragen hierover beantwoorden. Het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) biedt je mooie carrièrekansen.

Het volledige aanbod van onze HRM-opleidingen tref je in de categorieën hierboven aan.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt je vragen ook stellen via ons contactformulier of je helemaal bij laten praten tijdens een van onze open avonden.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang
Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.
Bezoek een van onze Open Avonden
Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening
Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.