Met Scheidegger sta je sterker

Erkende kwaliteit

Scheidegger Opleidingen maakt deel uit van NCOI Groep en profiteert daardoor van de kennis en expertise van de grootste opleider van werkend Nederland. Uiteraard heeft Scheidegger zelf ook de bevoegdheid om erkende MBO-diploma’s uit te geven. 

Erkend diploma van Scheidegger

Scheidegger Opleidingen is als rechtspersoon bevoegd in het kader van de Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) MBO-opleidingen te verzorgen en mag daarom erkende MBO-diploma’s uitgeven. Dit garandeert de kwaliteit van de opleiding en de waarde van je diploma.

Aangezien Scheidegger deel uitmaakt van NCOI Groep, zijn de kwaliteits­eisen even hoog. NCOI Groep heeft alle mogelijke erkenningen op het gebied van onderwijs en kwaliteit in Nederland. Een opleiding volgen bij Scheidegger is dus een uitstekende keuze. Je kiest voor een grote kwaliteitsopleider in Nederland.

Optimale aansluiting bij NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor- opleidingen van Hogeschool NTI

De NVAO is de officiële accreditatieorganisatie die de kwaliteitstoetsing in het erkende hoger onderwijs uitvoert in opdracht van het Ministerie van OCW. Hogeschool NTI is onderdeel van de NCOI Groep en is bevoegd om voor geaccrediteerde opleidingen, HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften af te geven. De HBO-leergangen van Scheidegger sluiten aan bij de ­NVAO-geaccrediteerde Bacheloropleidingen van Hogeschool NTI. Als je aan de instroomeisen voldoet, kunnen de Scheidegger-diploma’s bovendien ­worden ingebracht als vrijstelling in bepaalde HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NTI.

De accreditatie van een Bacheloropleiding geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. Het gaat onder andere om aspecten als het curriculum­ (programma), de kwaliteit en samenstelling van het docentenkorps, en de toelatingseisen voor de studenten.

NRTO

NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u kunt vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes. De algemene voorwaarden van de NRTO kunt u vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/

ISO 9001

NCOI Groep is ISO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Dit betekent voor jou als student bij Scheidegger dat je ook profiteert van deze kwaliteit in processen. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere twee jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

Cedeo-erkenning

NCOI Groep is Cedeo-erkend. Cedeo is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie, die klanttevredenheidsonderzoek doet onder ­studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen, dient ruim 80% van de studenten zeer tevreden te zijn over de opleiding.

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.