• Home
  • Bij- en Nascholing in de Zorg

Bij- en nascholing in de zorg

Ben jij werkzaam in de zorg en zou je jouw kennis graag willen vergroten? Je kunt bij ons terecht voor bij- en nascholing...

Lees meer

Bij- en nascholing in de zorg

Ben jij werkzaam in de zorg en zou je jouw kennis graag willen vergroten? Je kunt bij ons terecht voor bij- en nascholing in de zorg op allerlei gebieden. Wil je bijvoorbeeld leren over de nieuwste technieken als verzorgende of wil je jouw vaardigheden in medisch rekenen bijspijkeren? Het kan! Schrijf je nu in en vergroot jouw waarde als medewerker in de zorg. 
 

Waarom...

Lees meer

Bij- en nascholing in de zorg

Ben jij werkzaam in de zorg en zou je jouw kennis graag willen vergroten? Je kunt bij ons terecht voor bij- en nascholing in de zorg op allerlei gebieden. Wil je bijvoorbeeld...

Lees meer

Bij- en Nascholing in de Zorg: 0 opleiding

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

Bij- en nascholing in de zorg

Ben jij werkzaam in de zorg en zou je jouw kennis graag willen vergroten? Je kunt bij ons terecht voor bij- en nascholing in de zorg op allerlei gebieden. Wil je bijvoorbeeld leren over de nieuwste technieken als verzorgende of wil je jouw vaardigheden in medisch rekenen bijspijkeren? Het kan! Schrijf je nu in en vergroot jouw waarde als medewerker in de zorg. 
 

Waarom bij- en nascholing in de zorg?

Je kennis bijhouden is enorm belangrijk in elk vakgebied. In de zorg is het misschien nog wel belangrijker, omdat er steeds meer technieken worden ontdekt en er meer informatie beschikbaar is. De maatschappij ontwikkelt zich enorm snel, waardoor er ook regelmatig nieuwe en betere manieren zijn om mensen te voorzien van hun zorgbehoeften. Als jouw kennis up-to-date is, kun je jouw werk beter en zelfverzekerder uitvoeren. Je weet immers waarom je taken op een bepaalde manier uitvoert. Je vergroot ook je carrièrekansen als jij regelmatig trainingen en opleidingen volgt. Zo maak je jezelf een stuk waardevoller voor werkgevers. 
 

De voordelen van bij- en nascholing in de zorg

Het uitgangspunt van werken in de zorg is natuurlijk het zo goed mogelijk helpen en verzorgen van anderen. Toch zijn er een aantal persoonlijke voordelen als je jouw kennis up-to-date houdt door middel van bij- en nascholing. Zo kun je niet alleen de beste zorg mogelijk verlenen, maar ook mooie diploma’s halen. Met deze diploma’s kun je jouw kennis vergroten, verbreden en specialiseren. Dat betekent vaak indirect dat je een hoger salaris kunt vragen van jouw werkgever, omdat je beter bent opgeleid en jouw motivatie meetbaar is. 
 

Populaire opleidingen

Medisch Rekenen 

Heb je in je beroep regelmatig te maken met cliënten die medicatie gebruiken? En wil je je rekenvaardigheden verder ontwikkelen naar het hoogste MBO-niveau, zodat je zeker weet dat je altijd de juiste dosis toedient? Dan is deze training op MBO-niveau 4 geschikt voor jou. Met behulp van onze online tool kun je eindeloos oefenen tot je alle onderwerpen beheerst. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het berekenen van iemands BMI, het bepalen van de vochtbalans en het rekenen met zuurstoftoediening. Zo behaal jij jouw diploma met gemak! 

Module Medische Terminologie en Administratie 

Bij veel zorgorganisaties, huisartsenposten en -praktijken bestaat er een grote behoefte aan mensen die de ondersteunende en administratieve taken op zich willen nemen. Met deze vakopleiding van Scheidegger word jij hier volledig op voorbereid. Bovendien leer je werken met verschillende informatiesystemen die ziekenhuizen gebruiken. 
 

Waarom bij- en nascholing in de zorg bij Scheidegger?

Een opleiding volgen in combinatie met een druk privéleven of een baan is best pittig. Bij Scheidegger doen wij er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. Wat kun je van ons verwachten? 

  • We adviseren en begeleiden je waar nodig op persoonlijk niveau. 
  • Je leert in je eigen tempo, zodat het perfect aansluit bij jouw huidige leven. 
  • Je leert veel van je medestudenten door de kleine klassen. Er is altijd ruimte voor extra uitleg. 
  • Door het unieke platform OnlineKlassikaal studeer je realtime in een klas, maar volg je de lessen online vanuit je eigen huis of werkplek. 
  • Onze docenten geven lessen van hoge kwaliteit en worden regelmatig geëvalueerd. 

 

Blogs over bij- en nascholing in de zorg

Wil je meer lezen over bijscholing en jezelf blijven ontwikkelen? In deze blog lees je alles over persoonlijke ontwikkeling en de toegevoegde waarde van bijscholing. 

Veelgestelde vragen over bij- en nascholing in de zorg

Is een bij- en nascholingsopleiding te combineren met een baan? 
Wat is bijscholing? 
Wat is nascholing? 
Wat zijn de toelatingseisen voor bij- en nascholing in de zorg?