Zorgmanagement opleidingen

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze...

Lees meer

Zorgmanagement opleidingen

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's HBO Zorgmanagement besteden we op een inspirerende manier aandacht aan thema’s als kwaliteitsmanagement, procesbeheersing, financiering in de zorg en werken met budgetten. Ook verwerf je competenties die een leidinggevende...

Lees meer

Zorgmanagement opleidingen

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's HBO Zorgmanagement...

Lees meer

Zorgmanagement: 5 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

HBO Bacheloropleidingen (1)

HBO Associate Degree-opleidingen (1)

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (2)

Trainingen (1)

Zorgmanagement opleidingen

Volg een opleiding Management in de Zorg

Wil jij je ontwikkelen als leidinggevende of manager in zorg en welzijn? In onze praktijkgerichte opleidingsprogramma's HBO Zorgmanagement besteden we op een inspirerende manier aandacht aan thema’s als kwaliteitsmanagement, procesbeheersing, financiering in de zorg en werken met budgetten. Ook verwerf je competenties die een leidinggevende of manager in de zorg en welzijnssector nodig heeft, zoals effectief vergaderen en onderhandelen en ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden.

Word manager in de zorg

Professioneel management in de zorg- en welzijnssector wordt steeds belangrijker. Met de opleiding Manager in de Zorg op je cv ben je dus heel interessant voor de arbeidsmarkt. In 1 jaar volg je 4 modules. Je leert als leidinggevende op een prettige manier, samen met je medewerkers, een afdeling of organisatie te managen. Die 4 modules zijn:

  • Zorgmanagement
  • Management en organisatie
  • Praktisch leidinggeven
  • Leiderschap en HRM

Je kunt ook kiezen voor het kortere programma Zorgmanagement. Dit programma biedt in 2 modules de kern van wat je nodig hebt als leidinggevende in de zorg. Je leert een set van goede managementvaardigheden aan en hebt een goed beeld wat er van een moderne manager in de zorg wordt verwacht.

Een praktijkgerichte opleiding voor (startende) zorgmanagers is de 1-jarige Leidinggeven in Zorg en Welzijn. Ben jij mbo’er en wil je doorgroeien naar hbo-niveau? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou. Je wordt in 1 jaar klaargestoomd voor een serieuze leidinggevende of coördinerende functie in de zorgsector.