• Home
  • Persoonlijke Effectiviteit

Aan de slag met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Niet voor niets zijn steeds meer mensen op zoek naar een cursus zelfontwikkeling of persoonlijke...

Lees meer

Aan de slag met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Niet voor niets zijn steeds meer mensen op zoek naar een cursus zelfontwikkeling of persoonlijke groei. In deze tijd wordt er steeds meer van je verwacht, met name op werkgebied. Met de opleidingen Persoonlijke Effectiviteit bij Scheidegger vergroot je je zelfinzicht en ontdek je hoe je jouw talent en kwaliteiten in kunt zetten voor maximaal resultaat....

Lees meer

Aan de slag met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Niet voor niets zijn steeds meer mensen op zoek naar een cursus zelfontwikkeling of persoonlijke groei. In deze tijd wordt er steeds meer van je verwacht,...

Lees meer

Persoonlijke Effectiviteit: 13 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Prijs
Filters

Trainingen (13)

Aan de slag met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Niet voor niets zijn steeds meer mensen op zoek naar een cursus zelfontwikkeling of persoonlijke groei. In deze tijd wordt er steeds meer van je verwacht, met name op werkgebied. Met de opleidingen Persoonlijke Effectiviteit bij Scheidegger vergroot je je zelfinzicht en ontdek je hoe je jouw talent en kwaliteiten in kunt zetten voor maximaal resultaat. Oftewel, hoe je het beste uit jezelf haalt! We bieden 13 verschillende trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, die 1 tot 3 dagen duren.

Eéndaagse trainingen

Hoe zorg je ervoor dat je lichaam en geest in evenwicht zijn? Dat je een goede balans hebt tussen je werk en privéleven? Met de training Vitaal en Gezond in Werk en Privé leer je inefficiënt gedrag en een ongezonde leefstijl bij jezelf te herkennen én te veranderen. Is veel zeggen met weinig tekst voor jou een uitdaging en vind je het lastig om kort en krachtig je boodschap te formuleren? Dan is de training Kort en Krachtig Formuleren voor jou, waar je leert beknopt te schrijven, zonder de kracht van je boodschap te verliezen. Wil je leren om feedback (zowel kritiek als complimenten) op een effectieve manier te geven? Kijk dan eens naar de training Feedback geven en ontvangen.

Tweedaagse trainingen

De Basistraining Communicatie is dé training om prettig en duidelijk te leren communiceren door je kwaliteiten en vaardigheden effectief in te zetten. Of pas de NLP-techniek toe, in de training Effectief Communiceren met NLP. Wil je op een overtuigende en en natuurlijke manier leren presenteren? Dat kan met de Basistraining Presenteren. Vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen en anderen aan te sturen? In de training Leidinggeven zonder Macht leer je om op een authentieke manier invloed uit te oefenen, zonder dat je bovenop je collega’s gaat staan.

Driedaagse trainingen

Door aan de slag te gaan met zelfanalyse ontdek je je kracht, herken je je eigen blokkades en leer je hoe je die doorbreekt. Je durft je eigen kracht in te zetten en versterkt daarmee je persoonlijke kwaliteiten en uitstraling. Klinkt goed? Volg dan de driedaagse training Persoonlijke Kracht en Uitstraling. Voor wie wil leren hoe hij zijn tijd efficiënter kan indelen, hebben we de cursus Timemanagement ontwikkeld. Ben je projectmanager en zoek je naar een praktijktraining om je skills aan te scherpen? Volg dan de training Projectmanagement.

In de training Leiderschap door Vrouwen krijg je goed zicht op de sterke kanten van jouw leiderschap en leer je jouw kwaliteit met meer kracht en zelfvertrouwen in te zetten, zonder jezelf te verliezen. Ben je 50+ en wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken om energiek en succesvol te zijn in je werk en privéleven? Volg dan in deze nieuwe levensfase de training 50+ en Duurzaam Inzetbaar. En voor wie iets aan zijn taal- en spellingproblemen wil doen, komt daar met de leuke en interactieve training Correct Nederlands voor altijd van af.