Thema's

Thema's

Snel resultaat met een training

Een opleiding is niet ieders 'ding'. Misschien heb je op dit moment niet genoeg tijd of budget voor een meerjarige opleiding. Het kan ook zijn dat je specifiek aan je vaardigheden wilt werken, zonder al te veel theorie. Of dat je gewoon snel resultaat wilt zien in je dagelijkse werkzaamheden. Een training is dan de perfecte oplossing.

Lekker kort

Het grootste voordeel van een training is dat 'ie zo kort duurt. Je bent er dus weinig tijd aan kwijt: na 1, 2 of 3 dagen weet je wat je moet weten en ontvang je een certificaat. Handig als je niet zo lang gemist kunt worden op kantoor of als je je vrije tijd liever aan andere activiteiten besteedt. Natuurlijk ga je tijdens een training niet zo diep in op een onderwerp als tijdens een opleiding, maar je gaat wél intensief aan de slag met de vaardigheden die je nodig hebt. Je ziet dus meteen resultaat, zowel in je werk als op je cv.

Je leert het meeste door te doen

Een training is bedoeld om aan je vaardigheden te werken. Dat doe je niet vanuit een studieboek, maar in een klas, met een ervaren trainer. Tijdens onze trainingen Computervaardigheid kruip je dan ook echt achter de computer en leer je hoe je sneller en beter je werk kunt doen. Dat scheelt je een hoop tijd (en frustraties!). Ga je liever aan de slag met je persoonlijke vaardigheden? Dan oefen je met je docent en de andere deelnemers situaties uit jouw dagelijkse praktijk. Je merkt gelijk hoe goed dat is voor je zelfvertrouwen! Ben jij al een expert op jouw gebied en ga je een aantal collega's aansturen? Dan maak je een vliegende start met de Basistraining Leidinggeven.
 
Enthousiast geworden? Bekijk dan ons volledige trainingsaanbod!