Thema's

Thema's

Het beoordelingsgesprek: startpunt voor groei

Veel mensen denken bij een beoordelingsgesprek meer aan een veroordelingsgesprek: wat heb ik allemaal fout gedaan? Waarom krijg ik geen promotie? Of ze zijn opgelucht als het er weer op zit: gelukkig, geen rare dingen, ik kan weer een jaar verder.

Optimaal presteren

Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van werkafspraken, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Het doel is ervoor te zorgen dat jij optimaal presteert op je werk. Daar profiteert de organisatie van, en jijzelf ook! 

Samen kijken naar de toekomst

Een beoordelingsgesprek is dan ook het perfecte moment om samen met je leidinggevende naar de toekomst te kijken: waar sta je nu en hoe wil je je van hieruit verder ontwikkelen? Misschien kies je ervoor om je MBO-diploma te behalen. Of wil je doorstromen van MBO naar HBO. Ga jij alsnog je Bachelordiploma behalen en solliciteren op die ene functie?

Effectiever en efficiënter je werk doen?

Twee woorden die in opleidingenland vaak worden gebruikt. Maar wat bedoelen we nou precies? Je werkt effectiever als je met dezelfde hoeveelheid werk meer effect bereikt. Doordat je minder fouten maakt. Of betere keuzes maakt. Een opleiding in jouw vakgebied kan jou hierbij helpen! Je krijgt nieuwe kennis en leert hoe je nog beter wordt in wat je doet.
Efficiënt werken betekent: zo min mogelijk tijd verspillen. Dat leer je tijdens een training, waarin je de vaardigheden verbetert die je in je werk gebruikt.

Wat kan ik met een training?

Hieronder zie je een aantal trainingen waarmee jij je werk sneller en handiger kunt uitvoeren:

Ben jij zo iemand die altijd het beste uit zichzelf wil halen? In deze training leer je hoe je je werkzaamheden nog beter kunt organiseren. Het resultaat: je verzet meer werk in minder tijd en met beter resultaat. Als bonus ga je aan de slag met je presentatievaardigheden, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt om jezelf altijd van je beste kant te laten zien. Ken je dat? Je zit te typen in Word en je computer past ongevraagd woorden aan. Je weet dat het iets te maken heeft met de taalinstellingen, maar hoe stel je die ook alweer in? En hoe verander je het formaat van je PowerPointdia's zodat ze op breedbeeld passen? Hoe plan je in Outlook een vergadering in? In deze training leer je de ins en outs van Word, Excel, PowerPoint en Outlook kennen. Je zult je verbazen hoeveel er mogelijk is en hoeveel sneller en effectiever je je werk kunt doen! Zou het niet fijn zijn als je alle informatie die in je hoofd zit snel en zonder fouten op 'papier' zou kunnen zetten? Zeker als je dagelijks achter de computer zit, valt met deze training veel tijdwinst te behalen.

Schrijf jij teksten voor jouw organisatie? Of je nu brieven, offertes, folders of webcontent schrijft: jouw teksten zijn het visitekaartje voor jouw bedrijf of afdeling. Met een foutloze, goed leesbare tekst maak je een goede indruk op je klanten!

Of je nu gaat voor een opleiding of training: jouw volgende beoordelingsgesprek komt er heel anders uit te zien!