Thema's

Thema's

Haal je diploma met onze gouden garanties

Het liefst zouden we je bij onze opleidingen een diploma garanderen, maar dat kan natuurlijk niet. Een diploma krijg je niet cadeau. Scheidegger is wettelijk erkend, en staat onder strenge controle van de overheid en brancheorganisaties. Precies dat maakt onze diploma’s zo waardevol. En daar moet je dus wel wat voor doen. Wat we je wel kunnen garanderen, is dat wij er alles aan doen om jouw slagingskans zo groot mogelijk te maken. Daarom geven wij jou 6 gouden garanties.
 
1.            Kleineklassengarantie
Bij Scheidegger zit je met maximaal 19 andere studenten in een klas. Zo hebben de docenten aandacht voor iedereen en kunnen ze uitgebreid de tijd nemen om de lesstof goed uit te leggen.

2.            Goededocentengarantie
Je wilt les van iemand die weet waar hij het over heeft en die de stof boeiend kan uitleggen. Dus mocht het na 2 lessen niet helemaal klikken tussen jouw groep en de docent, dan zorgen wij dat er vanaf de volgende les iemand anders voor de klas komt.

3.            Persoonlijkebegeleidingsgarantie
Bij ons krijg je een eigen vast mentorteam. Mensen die jou persoonlijk kennen, alles weten van je opleiding en klaar staan voor al je vragen. Je krijgt dus alle hulp die je nodig hebt om je diploma te behalen.

4.            Klaar-voor-het-vak-garantie
Wij werken alleen maar met docenten die zelf uit het vak komen en die daardoor precies weten hoe ze de theorie kunnen vertalen naar de praktijk. Ook verzorgen we voor een groot aantal vakgebieden speciale praktijksessies. Je wordt dus echt klaargestoomd voor je vak.

5.            Examengarantie
Met ruim 70 jaar ervaring en een miljoen behaalde diploma’s weten wij als geen ander hoe we je goed kunnen voorbereiden op jouw examen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de eerste vraag begint. Slaag je de eerste keer toch niet? Dan mag je het examen op onze kosten overdoen. Gegarandeerd.

6.            Diplomawaardegarantie
Wij zijn een officiële onderwijsinstelling, erkend door het ministerie van OCW. We hebben een officieel MBO College en een erkende Hogeschoolstatus en mogen dan ook officiële MBO- en HBO-diploma's uitreiken. Daarnaast hebben veel van onze opleidingen erkenningen vanuit de branche. Een diploma van Scheidegger voegt dus gegarandeerd waarde toe aan je cv.