Thema's

Thema's

Scheidegger wordt officiële partner van Jupiler League

Scheidegger gaat samenwerken met de Jupiler League! Op 4 juni tekenden de Coöperatie Eerste Divisie en Scheidegger een samenwerkingsovereenkomst. Als officiële partner zal Scheidegger opleidingen en trainingen verzorgen voor spelers, stafleden, kantoorpersoneel, sponsors en supporters.

Maatwerkopleidingen

Zo willen de partners samen enkele klassen oprichten die bestaan uit spelers van verschillende Jupiler-clubs (zoals Cambuur, Go Ahead Eagles en Telstar) die een maatwerkopleiding gaan volgen. Deze opleidingen zijn gericht op het beroep dat spelers na hun voetbalcarrière willen uitoefenen. Zij volgen bijvoorbeeld Sportmanagement, Commerciële Economie of Eventmanagement. Ook verzorgt Scheidegger trainingen en opleidingen voor personeel van sponsors op locaties van Jupiler-clubs.

Individuele opleidingen

Personen die bij de clubs betrokken zijn, kunnen uiteraard ook individueel opleidingen en trainingen bij Scheidegger volgen. Scheidegger zal het opleidingsaanbod regelmatig bij de clubs presenteren. Ook supporters zijn welkom. Voor hen worden evenementen georganiseerd waarbij spelers van de betreffende club aanwezig zijn.

Over de Jupiler League

De Jupiler League is de op één na hoogste voetbalcompetitie in Nederland. Hier krijgt talent de ruimte om zich te ontwikkelen. Samen vormen de clubs een sterk collectief, verenigd in de Coöperatie Eerste Divisie (CED). De CED behartigt de belangen van alle clubs in de Jupiler League.
 
https://www.jupilerleague.nl/over-ons/