Thema's

Thema's

Geweldige kansen voor pedagogisch beleidsmedewerker/coach

Vanaf 1 januari 2019 moet iedere kinderopvangorganisatie beschikken over een pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Dit betekent een prachtige kans voor jou, want er is op dit moment grote vraag naar gekwalificeerde medewerkers. Werk jij al in de kinderopvang? Dan kun jij met het juiste diploma een nog belangrijkere rol gaan spelen in jouw organisatie. Wil jij juist de overstap maken richting de kinderopvang? Dan komt deze kwalificatie goed van pas op je cv!

Hoe pak je dat aan?

De pedagogisch coach moet minimaal beschikken over het diploma MBO 4 (Sociaal) Pedagogisch Medewerker, met daarbij een bewijs van gevolgde scholing op HBO-niveau in de richting van pedagogiek of coaching. Deze scholing moet erkend zijn door de brancheorganisatie FCB.
 
Scheidegger heeft speciaal hiervoor een aantal interessante programma's ontwikkeld, om jou snel te laten voldoen aan de eisen van FCB en de wet IKK:

Uiteraard beschikken deze programma's over de officiële goedkeuring door FCB.
 
Ook als je nog niet over het verplichte diploma MBO 4 beschikt, hebben we een speciaal versneld programma voor je.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze nieuwe functie, over de opleidingstrajecten of mogelijkheden voor vrijstelling? Kijk dan op onze speciale informatiepagina. Je kunt ook langskomen op een van onze Open Avonden, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden!