Studiegids aanvragen

Nieuwe opleidingen seizoen 2018/2019

Ieder jaar kijken wij kritisch naar ons opleidingsaanbod: binnen welk vakgebied zijn er nieuwe ontwikkelingen? Welke opleidingen missen we nog? Op basis daarvan passen we opleidingen aan en voegen we nieuwe programma's toe. Zo heeft Hogeschool Scheidegger dit jaar 3 nieuwe HBO Bacheloropleidingen en 70 daarvan afgeleide HBO-deelprogramma’s op het gebied van Bedrijfskunde, Rechten en Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Hieronder zie je een overzicht van al onze nieuwe opleidingen en trainingen.

Zorg

Beauty

Management, Marketing en  Sales

Opleidingen en Trainingen

Welke opleiding kies jij?

Als je het lastig vindt om de perfecte opleiding te kiezen, dan helpen we je graag. Je kunt ons bellen via 035 - 7 121 992 of mailen op info@scheidegger.nl. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat het ons weten en we bellen je terug.

  NEEM CONTACT MET MIJ OP

Kom langs en laat je bijpraten

Vind je het fijner om onze opleidingsadviseurs persoonlijk te ontmoeten? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan aan voor een van onze regionale Open Avonden

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.