Nieuwe opleidingen seizoen 2018/2019

Ieder jaar kijken wij kritisch naar ons opleidingsaanbod: binnen welk vakgebied zijn er nieuwe ontwikkelingen? Welke opleidingen missen we nog? Geven onze studenten aan dat zij graag een vervolgopleiding zouden willen? Op basis daarvan passen we opleidingen aan en voegen we nieuwe programma's toe. Hieronder zie je een overzicht van onze nieuwste opleidingen en trainingen.

Zorg

Beauty

Management, Marketing en  Sales

Opleidingen en Trainingen


Welke opleiding kies jij?

Als je het lastig vindt om de perfecte opleiding te kiezen, dan helpen we je graag. Je kunt ons bellen via 035 - 7 121 992 of mailen op info@scheidegger.nl. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat het ons weten en we bellen je terug.
  Neem contact met mij op


Kom langs en laat je bijpraten

Vind je het fijner om onze opleidingsadviseurs persoonlijk te ontmoeten? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan aan voor een van onze regionale Open Avonden
 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren