Met Scheidegger sta je sterker

Nieuwsberichten

Vanaf nu ben je in de ouderenzorg zeker van een baan

Wil jij graag aan de slag in de ouderenzorg? Dan hebben wij goed nieuws voor je: vanaf nu ben je met een afgeronde erkende opleiding voor de ouderenzorg verzekerd van een baan in je eigen regio.

Lees verder

Haal nu je diploma MBO Verpleegkunde niveau 4

Momenteel is er een grote vraag naar verpleegkundigen op MBO-niveau 4. Als je voor de opleiding MBO Verpleegkunde niveau 4 kiest, heb je dus een goede kans op een baan. Bij Scheidegger volg je deze opleiding klassikaal. En dat is heel fijn, want door samen te studeren vergroot je je motivatie én je slagingskans.

Lees verder

Met een opleiding laat je je dromen (alsnog) uitkomen!

Kaylee Sloots werkt bij het Light Lounge Café op Schiphol. Naast haar werk volgt ze bij Scheidegger de opleiding Vakopleiding Allround Schoonheidsspecialiste. Ze is altijd al geïnteresseerd geweest in uiterlijke verzorging, maar na de middelbare school was ze bang dat ze in deze branche geen baan zou kunnen vinden. Binnenkort gaat zij alsnog haar droom waarmaken, als allround schoonheidsspecialiste met een eigen salon.

Lees verder

Scheidegger-special: Trends in Beauty

Heb je het over uiterlijke verzorging, dan heb je het over trends. Want jouw cliënten verwachten natuurlijk dat ze volgens de laatste mode geknipt, gestyled of verzorgd worden. Wij doken speciaal voor jou in de beauty-trends voor deze zomer!

Lees verder

Ruim 200.000 nieuwe banen. Waar liggen de kansen?

De Nederlandse economie blijft groeien en die stijgende lijn is inmiddels ook duidelijk te zien op de arbeidsmarkt. De verwachting is dat er dit jaar ruim 150.000 banen bij komen en volgend jaar nog eens 75.000. Een mooi moment dus om te kijken waar de meeste kansen liggen.

Lees verder

De beste carrièrekans? Word makelaar!

De huizenmarkt trekt flink aan. Dat betekent dat er meer huizen worden verkocht. En dat betekent weer dat er meer huizen moeten worden getaxeerd, bezichtigingen worden gedaan en onderhandelingen worden gevoerd. Drukke tijden dus voor makelaars! Het is dan ook niet voor niets dat er bij makelaarskantoren een groot tekort aan arbeidskrachten bestaat: een geweldige kans voor jou!

Lees verder

Nieuw in ons aanbod

Je hebt vast wel gelezen dat de huizenmarkt eindelijk weer aantrekt. Omdat deze markt nu gouden kansen biedt, heeft Scheidegger een aantal interessante opleidingen op het gebied van makelaardij toegevoegd: Assistent-Makelaar Wonen, Kandidaat-Makelaar Wonen en Register Makelaar-Taxateur. 

Lees verder

Dreigend tekort aan personeel met juiste kwalificaties in de zorg

Zoals je weet, is de vraag naar verpleegkundigen en verzorgenden IG van niveau 3 en hoger nog steeds groot. De verwachting is dat deze vraag de komende jaren nog verder zal toenemen. Het is dus een goed moment om je bij te scholen in de zorg.

Lees verder

Vanaf 1 januari 2018 is een diploma Kinderopvang verplicht

Een goede start voor kinderen is heel belangrijk. Voor het kind zelf, maar ook voor de maatschappij. De kwaliteit van kinderopvang speelt daarbij een belangrijke rol. Want goede kinderopvang stelt de ontwikkeling van kinderen centraal, en biedt ze een goede start in de maatschappij. Het verbeteren van de kwaliteit van de kinderopvang is dan ook van belang voor zowel het kind als voor onze samenleving. 

Lees verder

Heb jij je opleidingsbudget al gebruikt?

Veel organisaties hebben een opleidingsbudget waaruit de opleidingen van medewerkers worden betaald. Dit budget wordt jaarlijks vastgesteld, maar in veel organisaties niet volledig opgemaakt. Vaak is er aan het einde van het jaar nog een flinke hoeveelheid opleidingsgeld beschikbaar. Informeer hier eens naar bij de afdeling Personeelszaken; misschien is dit het perfect moment voor jou om te starten met een opleiding of training!

Lees verder

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.