Thema's

Menu thema's

Nieuwsberichten

De vijf van december

Door de maanden heen heb je kennisgemaakt met een groot aantal van onze opleidingen. Nu het einde van het jaar dichterbij komt, is het een mooi moment om terug te blikken op de favoriete opleidingen van afgelopen jaar! 

Lees verder

Scheidegger-special: Klassikaal studeren = samen leren

Klassikaal onderwijs is het belangrijkste uitgangspunt van al onze opleidingen. Wij geloven namelijk in leren van en met elkaar. Als je met je medestudenten in de klas zit, ga je samen op zoek naar oplossingen. Ook ontstaan er inspirerende en leerzame discussies over de stof of over praktijksituaties. Je leert dus niet alleen van de docent, maar ook van elkaar. Zo haal je dus veel meer uit je opleiding. 

Lees verder

De vijf van november?

Het is alweer november! Een mooi moment om eens terug te blikken op de favoriete opleidingen van afgelopen jaar. En omdat we niet konden kiezen, hebben we deze keer niet 5, maar 6 opleidingen voor je!

Lees verder

Scheidegger-special: Voordelig studeren met een opleidingsbudget

Jaarlijks worden in Nederland miljoenen euro's aan opleidingsgeld niet ingezet, omdat werknemers niet weten dat hun werkgever een budget heeft gereserveerd voor opleidingen. Zonde natuurlijk! 

Lees verder

De vijf van november

Bij zorgopleidingen denk je al gauw aan opleidingen tot verpleegkundige, op MBO- of HBO-niveau. Maar het vakgebied Zorg, Welzijn en Hulpverlening is natuurlijk veel breder dan dat: van kraamverzorging tot creatief therapeut en van echtscheidingsbemiddelaar tot professioneel jongerencoach. Benieuwd naar onze top 5 zorgopleidingen?

Lees verder

Herfstdip? Waait wel weer over!

Geweldig natuurlijk als je ervoor kiest om andere mensen goed te verzorgen. Maar zorg je ook een beetje voor jezelf? De dagen worden snel korter en dat betekent dat de herfstdip weer op de loer ligt. Benieuwd wat een herfstdip nu eigenlijk is en wat je ertegen kunt doen? Wij hebben een paar tips voor je! 

Lees verder

Scheidegger-special: Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Zorgverlening. Voor de een is het een roeping, voor de ander juist een strategische keuze. Want eerlijk is eerlijk: de werkgelegenheid is nergens hoger dan in de zorgsector en de kans op een baan is dan ook groot. En met € 10.000,- overheidssubsidie studeer je heel voordelig!

Lees verder

Samenvatting – september 2017

We heten natuurlijk Scheidegger Opleidingen, maar naast al die MBO- en HBO-opleidingen bieden we ook heel interessante trainingen aan! Heb jij geen tijd of zin om maanden of jaren in de schoolbanken te zitten? In deze Samenvatting ontdek je hoe je met onze korte trainingsprogramma's supersnel resultaat boekt!

Lees verder

Samenvatting augustus 2017 – Scheidegger Special: Horeca

Voor de zomervakantiegangers zit het erop: er moet weer gewerkt worden! In deze nieuwsbrief houden we het vakantiegevoel nog even vast. Want hoe motiveer je jezelf om aan de slag te gaan? En zou het niet heerlijk zijn als je het hele jaar door in vakantiestemming kon zijn?

Lees verder

Vanaf nu ben je in de ouderenzorg zeker van een baan

Wil jij graag aan de slag in de ouderenzorg? Dan hebben wij goed nieuws voor je: vanaf nu ben je met een afgeronde erkende opleiding voor de ouderenzorg verzekerd van een baan in je eigen regio.

Lees verder

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.