Met Scheidegger sta je sterker

HBO Leergangen

HBO Leergang? Goede keuze!

Wil jij graag een opleiding volgen op HBO-niveau, maar zie je een volledige HBO Bachelor niet zitten? Kies dan voor een HBO Leergang van Scheidegger. Daarin ga je aan de slag met de kernvakken uit een Bacheloropleiding. Je studie duurt hierdoor minder lang, maar je doet wel precies die kennis en vaardigheden op die je in de praktijk het meest nodig hebt.

Waar liggen jouw interesses?

Scheidegger biedt maar liefst 40 verschillende HBO Leergangen aan. Dat betekent dat er voor elk vakgebied wel een passende Leergang is! Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor een HBO Leergang Personeelsmanagement of een HBO Leergang Officemanagement, maar ook voor een HBO Leergang Makelaardij en Vastgoed of een van de vele andere studierichtingen. Wat dacht je van Bedrijfskunde, Communicatie, Hotelmanagement, Jeugdzorg, Rechten, Toegepaste Psychologie of Voeding en Diëtetiek? En dat zijn nog maar een paar van de mogelijkheden. Het volledige overzicht van alle HBO Leergangen vind je hieronder. 

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

HBO-programma

HBO Leergang

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

  • Gespecialiseerd opleidingsadvies
  • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.