HBO Leergangen

HBO Leergang? Goede keuze!

Wil jij graag een opleiding volgen op HBO-niveau, maar zie je een volledige HBO Bachelor niet zitten? Kies dan voor een HBO Leergang van Scheidegger. Daarin ga je aan de slag met de kernvakken uit een Bacheloropleiding. Je studie duurt hierdoor minder lang, maar je doet wel precies die kennis en vaardigheden op die je in de praktijk het meest nodig hebt.

Waar liggen jouw interesses?

Scheidegger biedt maar liefst 40 verschillende HBO Leergangen aan. Dat betekent dat er voor elk vakgebied wel een passende Leergang is! Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor een HBO Leergang Personeelsmanagement of een HBO Leergang Officemanagement, maar ook voor een HBO Leergang Makelaardij en Vastgoed of een van de vele andere studierichtingen. Wat dacht je van Bedrijfskunde, Communicatie, Hotelmanagement, Jeugdzorg, Rechten, Toegepaste Psychologie of Voeding en Diëtetiek? En dat zijn nog maar een paar van de mogelijkheden. Het volledige overzicht van alle HBO Leergangen vind je hieronder. 

HBO Leergang

Opleidingen op HBO-Niveau

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.