HBO Leergangen

HBO Leergang? Goede keuze!

Wil jij graag een opleiding volgen op HBO-niveau, maar zie je een volledige HBO Bachelor niet zitten? Kies...

Lees meer

HBO Leergangen

HBO Leergang? Goede keuze!

Wil jij graag een opleiding volgen op HBO-niveau, maar zie je een volledige HBO Bachelor niet zitten? Kies dan voor een HBO Leergang van Scheidegger. Daarin ga je aan de slag met de kernvakken uit een Bacheloropleiding. Je studie duurt hierdoor minder lang, maar je doet wel precies die kennis en vaardigheden op die je in de praktijk het meest nodig hebt....

Lees meer

HBO Leergangen

HBO Leergang? Goede keuze!

Wil jij graag een opleiding volgen op HBO-niveau, maar zie je een volledige HBO Bachelor niet zitten? Kies dan voor een HBO Leergang van Scheidegger. Daarin...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

€ 5.444,00
HBO-opleidingen
18 maanden

2 HBO Manager in de Zorg

€ 3.294,00
HBO-opleidingen
12 maanden

3 HBO Bedrijfskunde

€ 5.379,00
HBO-opleidingen
18 maanden

4 HBO Leergang Rechten

€ 5.379,00
HBO Leergang
18 maanden
Bekijk alle HBO Leergangen opleidingen

   HBO Leergangen: 4 opleidingen

   Filters

   Filter
   Niveau
   Toon alle niveau's

   HBO-opleidingen (3) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

   HBO Leergangen

   HBO Leergang? Goede keuze!

   Wil jij graag een opleiding volgen op HBO-niveau, maar zie je een volledige HBO Bachelor niet zitten? Kies dan voor een HBO Leergang van Scheidegger. Daarin ga je aan de slag met de kernvakken uit een Bacheloropleiding. Je studie duurt hierdoor minder lang, maar je doet wel precies die kennis en vaardigheden op die je in de praktijk het meest nodig hebt.

   Waar liggen jouw interesses?

   Scheidegger biedt maar liefst 40 verschillende HBO Leergangen aan. Dat betekent dat er voor elk vakgebied wel een passende Leergang is! Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor een HBO Leergang Personeelsmanagement of een HBO Leergang Officemanagement, maar ook voor een HBO Leergang Commerciële Economie of een van de vele andere studierichtingen. Wat dacht je van BedrijfskundeCommunicatieHotelmanagementJeugdzorgRechtenToegepaste Psychologie of Voeding en Diëtetiek? En dat zijn nog maar een paar van de mogelijkheden. Het volledige overzicht van alle HBO Leergangen vind je hieronder. 

   Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

   We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Mail ons

   035 - 7 121 992

   06 - 10739752

    

    

   "Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

   Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

   Jouw eigen mentor

   Klassikale en praktijkgerichte lessen

   Waardevol diploma

   Bezoek een van onze Open Avonden

   Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

   Wil je de studiegids thuis ontvangen?

   Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.