Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT)

De opleiding voor het Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT) - 2 jaar

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van jouw huidige loopbaan en jouw leerdoelen geven wij je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Wil je werken in de makelaardij en mensen helpen bij het vinden van hun droomwoning? Met deze opleiding maak je een uitstekende start om zelfstandig aan de slag te gaan met waardebepaling, het begeleiden bij bezichtigingen, onderhandelen en het verzorgen van de afhandeling. Je sluit de opleiding af met examinering bij SVMNIVO, zodat je je na afloop officieel kunt registreren in het Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT) en de titel KRMT achter je naam kunt voeren.

Voor wie?

Dit is de opleiding als je aan de slag wilt in vastgoed of makelaardij met de specialisatie wonen. Je wilt bijvoorbeeld makelaar of taxateur worden. Ook als je al in deze sector werkt, maar je je graag officieel wilt laten certificeren, is dit de juiste keuze.

Vooropleiding

Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Aanpak

In deze opleiding verdiep je je aan de hand van onderwerpen als bouwkunde, financiën, juridische aspecten en vastgoedeconomie in het vakgebied van de makelaar en taxateur. Het doel van de opleiding Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT) is het inschrijven in het KRMT. Hiervoor doe je verschillende examens bij SVMNIVO. Wij zorgen ervoor dat je voor elk examen optimaal bent voorbereid. Voor elk examen hebben wij een module ontwikkeld, waarin je kennis en vaardigheden opdoet die aansluiten op de leerstof. Een deel van de opleiding is ingeruimd voor examentraining. Hierbij oefen je met vragen van SVMNIVO. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun je je optimaal voorbereiden.

Tijdens je opleiding heb je toegang tot een moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Opzet van de opleiding

Deze opleiding bestaat uit 7 modules. Een zeer ervaren docent legt de theorie uit en vertaalt die naar de dagelijkse praktijk. Dat maakt de lessen zeer afwisselend en motiverend. Wij weten dat dit een belangrijke voorwaarde is om een opleiding succesvol af te ronden.

Opleiding Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT)

Studieprogramma

Studieprogramma 

Basistheorie vastgoed

  • Bouwkunde (16 lessen)
  • Financiën, fiscaliteiten en taxaties (14 lessen)
  • Juridische aspecten 1 privaatrecht (12 lessen)
  • Juridische aspecten 2 publiekrecht (12 lessen)
  • Vastgoedeconomie (6 lessen)

Aanvullende theorie makelaar-taxateur o.z. wonen

  • Makelaardij en markt (14 lessen)
  • Vakbekwaamheid makelaardij (8 lessen)

Afronding en diploma

Voor het onderdeel Basistheorie vastgoed dien je 5 certificaten te behalen bij examenbureau SVMNIVO. Voor het onderdeel Aanvullende theorie makelaar-taxateur o.z. wonen maak je 2 examens bij SVMNIVO. Hiervoor meld je jezelf aan via www.svmnivo.nl Heb je de 2 onderdelen succesvol afgelegd, dan behaal je het diploma ‘Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT)’ van SVMNIVO. Met dit diploma kun je je laten registreren in het KRMT. Ook kun je nog verder studeren voor Register Makelaar-Taxateur (RMT).

Lesplanning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 24 maanden en wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 41 lesdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 82 lesdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur. Als je de dagopleiding volgt, heb je 2 lessen op 1 dag. Je kunt deze opleiding ook grotendeels via e-learning volgen met persoonlijke begeleiding.

De nieuwe startdata voor de opleiding Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT) worden binnenkort bekend gemaakt. Heb je belangstelling en wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 121 992.

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 3.780,-
Studiemateriaal: € 635,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Je kunt deze opleiding ook in 8 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten nu voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag - vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7121992 06 - 10739752

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren