Uitbreiding HBO aanbod!

Scheidegger heeft in het programma voor seizoen 2013-2014 ook het HBO-aanbod uitgebreid met een aantal nieuwe HBO Bachelors en HBO-Leergangen. 

HBO Bacheloropleidingen

In ons vernieuwde aanbod vind je de volgende volledige  HBO-Bacheloropleidingen, uitgevoerd door Hogeschool NCOI:

HBO-Leergangen en deelopleidingen
Het overige HBO-aanbod is uitgebreid met de volgende nieuwe opleidingen:

Persoonlijk advies
Zoals je van Scheidegger gewend bent, ben je ook bij HBO opleidingen verzekerd van persoonlijke begeleiding, kleine lesgroepen en een moderne online leeromgeving. Heb je vragen over onze HBO opleidingen of wil je een persoonlijk opleidingsadvies? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 - 7 121 992

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren