Klassikale opleidingen Secretarieel en Managementsupport

Secretarieel en managementsupport: ondersteuning voor de organisatie

Secretariële ondersteuning en managementsupport: het zijn onmisbare functies in elke organisatie. Organiseren, coördineren en communicatie zijn essentiële onderdelen van het werk van secretaresses, managementassistenten en officemanagers.
Ook de ondersteuning bij planning en organisatie van activiteiten van leidinggevenden vormt een belangrijk deel van het werk. Ambieer je een functie in de secretariële ondersteuning of managementsupport, dan is een opleiding van Scheidegger, met meer dan 50 jaar ervaring, een slimme keuze. 

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen op het gebied van secretariële functies en managementsupport op alle mogelijke niveaus, zoals MBO Directiesecretaresse, MBO Managementassistent, MHBO Officemanagement, of de HBO Leergang Managementsupport. Het volledige aanbod van onze secretariële en managementsupportopleidingen en -trainingen tref je in de categorieën hierboven aan.

"De interactie binnen de groep maakte iedere les waardevol."

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.