Klassikale opleidingen Secretaresse en Managementsupport

Secretarieel en managementsupport: de steun en toeverlaat voor de organisatie

Secretariële...

Lees meer

Klassikale opleidingen Secretaresse en Managementsupport

Secretarieel en managementsupport: de steun en toeverlaat voor de organisatie

Secretariële ondersteuning en managementsupport zijn onmisbare functies in elk bedrijf.
Als secretaresse, managementassistent of officemanager heb je een afwisselend takenpakket. Plannen, organiseren en communiceren zijn belangrijke onderdelen van je werk. Ondersteun...

Lees meer

Klassikale opleidingen Secretaresse en Managementsupport

Secretarieel en managementsupport: de steun en toeverlaat voor de organisatie

Secretariële ondersteuning en managementsupport zijn onmisbare...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Medisch Secretaresse

€ 1.764,00
MBO-opleidingen
6 maanden

2 MBO Medische Terminologie en Administratie

€ 941,50
MBO-opleidingen
3 maanden

3 MBO Telefoniste/Receptioniste

€ 1.764,00
MBO-opleidingen
6 maanden

4 MBO Managementassistent/Directiesecretaresse niveau 4

€ 6.565,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

5 MBO Medewerker Secretariaat en Receptie niveau 2

€ 3.655,00
Erkende MBO-opleidingen
12 maanden
Bekijk alle Secretaresse en Managementsupport opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • Maak een keuze in stap 2
  3
  Bekijk de
  Opleidingen
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Secretaresse en Managementsupport: 24 opleidingen

Filters

Filter

HBO Associate Degree-opleidingen (1) HBO Associate Degree

Klassikale opleidingen Secretaresse en Managementsupport

Secretarieel en managementsupport: de steun en toeverlaat voor de organisatie

Secretariële ondersteuning en managementsupport zijn onmisbare functies in elk bedrijf.
Als secretaresse, managementassistent of officemanager heb je een afwisselend takenpakket. Plannen, organiseren en communiceren zijn belangrijke onderdelen van je werk. Ondersteun jij graag anderen in hun werk en vind je het leuk om dingen te regelen? Een opleiding bij Scheidegger is dan een mooie stap naar een baan waarin jij veel kunt betekenen voor collega’s en leidinggevenden.

Erkende opleidingen tot secretaresse en managementassistent

Of het nu gaat om een groot of een klein bedrijf: overal zijn secretaresses en managementassistenten nodig. Een moderne secretaresse voert niet alleen taken uit, maar denkt ook mee. Door jouw werkzaamheden ken je het bedrijf namelijk als geen ander en weet je wat er speelt op de verschillende afdelingen. Met de erkende opleiding MBO Secretaresse niveau 3 leg jij een uitstekende basis om deze rol te kunnen vervullen. In achttien maanden leer je onder andere hoe je vergaderingen voorbereidt, hoe je op een slimme manier notuleert en aantekeningen maakt en hoe je bezoekers ontvangt. Werk je al als secretaresse en wil je een stapje hoger? Of wil je meteen op het niveau van een directiesecretaresse beginnen? Ga dan voor de opleiding MBO Managementassistent/Directiesecretaresse niveau 4. Ook deze opleiding is erkend, dat wil zeggen dat je na afloop een officieel MBO-diploma krijgt.

Officemanager: de steunpilaar van het bedrijf

Als secretaresse ondersteun je vooral een manager, directeur of een team van managers en directeuren. Ben je op zoek naar meer uitdaging en zou je zelf ook leiding willen geven, bijvoorbeeld aan een team van secretaresses? Bij Scheidegger bieden we op verschillende niveaus opleidingen tot officemanager aan. Heb je bijvoorbeeld al een MBO-diploma en twijfel je nog of je HBO-niveau aankunt? Dan kun je kiezen voor de opleiding MHBO Officemanagement. Deze opleiding duurt 12 maanden en is een goede voorbereiding op een HBO-opleiding. Wil je liever meteen op HBO-niveau beginnen? Dan kun je kiezen voor de HBO Leergang Officemanagement, waarmee je in 18 maanden wordt klaargestoomd tot officemanager. Vanuit deze leergang kun je ook doorstromen in de HBO Associate degree Officemanagement en zo een erkend getuigschrift behalen.

Word Medisch Secretaresse

Zie jij jezelf niet in een kantooromgeving werken, maar bijvoorbeeld wel in een huisartsenpraktijk, ziekenhuis of gezondheidscentrum? Met de opleiding MBO Medische Terminologie en Administratie leer je in korte tijd hoe je medische dossiers opstelt en archiveert en hoe je moet werken met een ziekenhuisinformatiesysteem. Ook leer je de belangrijkste medische termen, zodat je je straks goed kunt redden in deze wereld en aan de slag kunt als administratief medewerker of medisch secretaresse. De opleiding Medische Terminologie en Administratie komt ook volledig terug in de uitgebreidere MBO-opleiding Medisch Secretaresse. Voor beide opleidingen wordt wel verwacht dat je al over de basisvaardigheden voor secretaresses beschikt, zoals computervaardigheden en goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Verbeter je secretaresse-skills

Of je nu net begint als secretaresse of al jaren ervaring hebt, je kunt altijd bijleren. Wil je je schrijfvaardigheid in het Nederlands verbeteren? In de praktische training Correct Nederlands leer je in twee dagen tijd alles over grammatica, spelling en zinsopbouw. Wil je je liever ontwikkelen op het vlak van notuleren? In de training Notuleren ontdek je hoe je zo goed mogelijk een helder verslag kunt maken van een vergadering.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/content/contact-widget.jpg?ext=.jpg

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/banners/open-avonden.jpg?ext=.jpg

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/brochures/scheidegger_gids_afbeelding_k10.png?ext=.png

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.