Klassikale opleidingen Horeca, Toerisme en Vrije Tijd

Toerisme, vrije tijd en hotelmanagement: ontspannen klanten

We krijgen steeds meer vrije tijd. Tijd die we kunnen besteden aan zaken die ons interesseren en die we leuk vinden. In de toeristische of vrijetijdssector en in het hotelwezen werk je dus meestal met ontspannen klanten. Nog net niet of je zelf op vakantie bent, sta je klanten te woord, help je hen en regel je allerlei zaken voor hen. Werken in toerisme, vrije tijd en hotelmanagement betekent werken in een aantrekkelijke en groeiende branche. Wil je delen in het succes van deze branche? Dan is een opleiding van Scheidegger een uitstekend vertrekpunt.

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen op het gebied van toerisme, vrije tijd en hotelmanagement, zoals MBO Cateringmanager, MBO Hostess Internationale Bestemmingen, MBO Recreatieve Organisatie en Begeleiding, en de HBO Leergang Toerisme en Recreatie. Het volledige aanbod van onze opleidingen en trainingen op het gebied van toerisme, vrije tijd en hotelmanagement tref je in de categorieën hierboven aan.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren