Bij twijfel, doen!

Start in september met je erkende Scheidegger-opleiding 

Je wilt meer halen uit jezelf, maar je twijfelt nog over het volgen van een opleiding naast je werk? Juist bij twijfel zeggen wij: doen! Dit is hét moment om je twijfel om te zetten in daadkracht, want de krappe arbeidsmarkt biedt nu volop kansen die er straks misschien niet meer zijn. Met ons ruime aanbod aan erkende MBO- en HBO-opleidingen helpen wij je die kansen optimaal te benutten. Bijvoorbeeld binnen kansrijke sectoren als de zorg, ICT, pedagogiek, onderwijs, kinderopvang, psychologie en coaching. In september gaan al onze opleidingen weer van start. Bekijk ons aanbod en ga voor de opleiding die het beste bij je past.

Naar het aanbod

Jezelf verder ontwikkelen: hoe pak je dat aan

Hoe je jezelf verder wilt en kunt ontwikkelen, is helemaal aan jou. Over welke competenties en vaardigheden beschik je bijvoorbeeld al? En wat wil je nog leren? Heb je die leerbehoefte voor jezelf bepaald, dan is het belangrijk dat je de opleiding kiest die bij je past. Hoe je dat doet? Dat vertellen wij je natuurlijk graag. Lees onze blog.

Waar liggen jouw kansen op de arbeidsmarkt? 

De arbeidsmarkt is nog altijd ongekend krap, maar dat kan straks natuurlijk ook weer anders zijn. Ga dus nu voor een opleiding die bij je past. Wij hebben een mooi aanbod aan MBO- en HBO-opleidingen voor kansrijke beroepen binnen sectoren als de zorg, ICT, pedagogiek, onderwijs, kinderopvang, psychologie en coaching. Wil je weten welke opleidingen populair zijn? Lees meer.

Subsidie en financieel voordeel

Betaal jij zelf jouw opleiding? Dan zijn er interessante subsidie- en financieringsmogelijkheden. Een opleiding volgen bij Scheidegger is daardoor vaak voordeliger dan je denkt! Wij hebben alle financiële regelingen en voordelen voor je op een rij gezet, zodat je dit rustig kunt bekijken in je eigen tijd. Vraag direct de brochure Subsidie en financieel voordeel aan.

Vraag de subsidiebrochure aan

Ontdekken wat echt bij je past? Zo doe je dat

1. Signaleer je werkplezier 

Heb jij nog plezier in je huidige werk? Om daarachter te komen, kun je een voor- en nadeel-lijstje maken. Links zet je de zaken waar je energie van krijgt, rechts de zaken die je energie kosten. Laat je inspireren door hoe andere werkenden hun werkplezier signaleren en verbeteren

2. Ga na of je bijscholing nodig hebt

Ambieer je een nieuwe of hogere functie of heb je nieuwe verantwoordelijkheden in je functie gekregen? Of ben je zzp’er en heb je specifieke kennis nodig? Ga na welke bijscholing je nodig hebt en kies de opleiding die bij je past. 

3. Totaal andere ambities? Laat je omscholen

Denk je je ambities niet waar te kunnen maken binnen je huidige baan? Laat je omscholen. Maak een overzicht van je dromen, talenten en interesses. Of zoek werk in de sectoren met kansrijke beroepen, zoals de kinderopvang, zorg, onderwijs en coaching.

4. Je ontwikkelen bij je huidige werkgever

Vind je je huidige baan leuk, maar mis je bepaalde kennis of vaardigheden? Leg je ontwikkelbehoefte dan eens voor aan je leidinggevende, bijvoorbeeld tijdens een bila. Soms moet je hem of haar overtuigen van het nut van een opleiding. Doe dan je voordeel met onze tips.

Wat je doel ook is, met onze gouden garanties bereik je het!

Studeren naast je drukke baan en privéleven doe je niet zomaar. Het is best een investering, zowel qua tijd als geld. Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je met je diploma waarde toevoegt. Bij Scheidegger doen we er alles aan om je daarbij te helpen. Hoe dan? Ontdek de voordelen van flexibel studeren:

  • Keuze uit verschillende lesvarianten, bepaal zelf wat het beste bij je past.
  • Onze 6 gouden garanties waarmee jij dat diploma haalt.
  • Alle opleidingen zijn praktijkgericht; je kunt het direct toepassen in je werk.
  • Onze modules kun je ook los volgen.
  • Keuze uit diverse opleidingsplaatsen.
  • Meerdere startmomenten per jaar.
Gouden garanties
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker