MBO-opleidingen ICT en Internet

Jouw MBO ICT opleiding vind je bij Scheidegger!

Bij ons kun je namelijk kiezen uit een groot aantal ICT opleidingen op MBO-niveau 2, 3 of 4 en een aantal interessante vakopleidingen. Dus of je nu aan de slag wilt als ICT Beheerder of liever een korte opleiding Grafisch Ontwerper volgt, bij Scheidegger vind je altijd een opleiding die aansluit bij jouw leerwensen. 

Ben jij creatief of werk je graag met data?

ICT is een breed vakgebied. Dat zie je dan ook terug in ons opleidingsaanbod. Bij Scheidegger kun je bijvoorbeeld je creatieve kant ontwikkelen in een Webdesign of Game Developer opleiding. Als jouw interesse uitgaat naar de beheerkant van ICT, dan kun je kiezen uit een opleiding tot ICT-beheerder of Netwerkbeheerder. Zelfs als je niet beroepsmatig met ICT aan de slag wilt, maar bijvoorbeeld wel verantwoordelijk bent voor de bedrijfswebsite, slaag je bij Scheidegger met de opleiding Professional Websitemanagement.

MBO-opleidingen

Vakopleiding

Training

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.