Klassikale opleidingen Juridisch

Juridische afdeling: belangrijke functie

Specialisten op juridisch gebied vervullen in de organisatie een uiterst belangrijke rol. Zij beperken namelijk de risico’s die de organisatie loopt. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten van klanten, schrijven een verweer of doen onderzoek naar de mogelijkheden voor een nieuw ontwikkeld product een patent aan te vragen. Elke dag opnieuw wordt er een beroep gedaan op de kennis en ervaring van medewerkers van de juridische afdeling. Kies je voor een beroep in het juridische werkveld, dan komt je automatisch uit bij Scheidegger.

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen op juridisch gebied, zoals MBO Juridisch Medewerker, MBO Juridisch Secretaresse, HBO Bestuursrecht, en de vakopleiding Mediation en Conflictbemiddeling. Het volledige aanbod van onze juridische opleidingen tref je in de categorieën hierboven aan.

MBO-opleidingen

Vakopleiding

HBO Bacheloropleiding

HBO Leergang

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.