Met een diploma gaan er nieuwe deuren voor je open. Bijvoorbeeld het vinden van een (nieuwe) baan, die carrièreswitch maken, promotie krijgen of gewoon beter worden in je werk. Om jou te stimuleren hebben we een leuke actie: schrijf je vóór 20 december in voor een HBO-opleiding met de actiecode HBO2019 en krijg geld terug bij het afronden van je opleiding!

Hoe werkt het?

Schrijf je met de actiecode in voor een HBO-opleiding naar keuze bij Hogeschool Scheidegger. Zodra jij je diploma gehaald hebt, krijg je van ons een geldbedrag. Een cadeautje voor je harde werk en een mooie stimulans om door te zetten tijdens je studie! Het bedrag dat je krijgt, ligt aan het soort opleiding dat je gekozen hebt:
 
HBO-deelprogramma van 3 maanden, 6 maanden, 9 maanden of 1 jaar: € 150,-
HBO-deelprogramma vanaf 1 jaar: € 300,-
HBO Bachelor: € 500,-
 
Zin om meteen te beginnen? Kies jouw HBO-opleiding en meld je aan met de code HBO2019:

HBO-opleiding kiezen

Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt volgen? Bekijk ook onze inspiratiepagina!

Waarom je voor een HBO-opleiding kiest

Werk jij al een aantal jaar op MBO-niveau, maar heb je het gevoel dat je meer te bieden hebt? Of wil je een carrièreswitch maken, maar heb je een HBO-diploma nodig om je droombaan uit te mogen voeren? Er kunnen veel redenen zijn om voor een HBO-opleiding te kiezen.

Waar je in ieder geval zeker van kunt zijn, is dat je veel gaat leren dat je kunt gebruiken in je (toekomstige) baan. Je hebt meer kennis, maar ook meer praktische vaardigheden. Ook kun je vaker leiding gaan geven en op hoger niveau meedenken. En dat zie je terug op je salarisstrookje. Bij Scheidegger geven we je klaar-voor-het-vakgarantie: wij garanderen je dat je alles wat je leert meteen kunt toepassen in de praktijk.

Een andere reden om voor een HBO-opleiding te kiezen, is dat werkgevers direct zien wat je kunt. Zo’n diploma is dus echt een meerwaarde. En bij Scheidegger willen we natuurlijk dat je het maximale uit je diploma haalt: daarom geven we je diplomawaardegarantie. Scheidegger Opleidingen is namelijk een officiële onderwijsinstelling, die erkend is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Al onze HBO Bacheloropleidingen zijn bovendien geaccrediteerd door de NVAO. Dit garandeert je dat de opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.

Hoe werkt studeren bij Scheidegger?

Bij Scheidegger kun je verschillende HBO Bacheloropleidingen volgen. Hiermee haal je je officiële HBO-getuigschrift. Vind je dit nog een te grote stap, een hele HBO Bacheloropleiding? Dan kun je bij Scheidegger ook kiezen voor een korter HBO-deelprogramma. Je kunt met een korte HBO-opleiding ook al profiteren van de actie!
 
Deze kortere opleidingen duren minimaal 3 maanden tot maximaal 2 jaar. Vaak zijn deze programma’s (deels) onderdeel van de HBO Bacheloropleiding. Dat maakt het makkelijker om later alsnog je HBO Bachelor te halen: vaak kun je dan vrijstellingen voor de reeds gevolgde vakken krijgen. Wel zo handig!
 
Al onze opleidingen zijn opgebouwd uit verschillende modules. Dankzij de modulaire opbouw kun je flexibel studeren. We begrijpen dat je het naast je studie druk hebt met je werk en je privéleven. Daarom kun je een module ook verschuiven. Je rondt de modules af met een toetsing van jouw kennis en vaardigheden. Je maakt dan een examen of een opdracht. Slaag je de eerste keer toch niet? Geen zorgen: dan mag je het examen overdoen, op onze kosten. Dit is onze examengarantie.
 
Meer over de 6 gouden garanties van Scheidegger lees je hier.

Fiscale regelingen en subsidies

Het is natuurlijk super dat je geld krijgt als je je diploma behaalt, maar je moet natuurlijk nog steeds het opleidingsgeld betalen. Daarom zetten we voor jou de manieren op een rijtje om het financieel wat makkelijker te maken. In sommige gevallen kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van subsidies zoals het levenlanglerenkrediet, of van fiscale regelingen. Twijfel je of jij hier recht op hebt? Onze opleidingsadviseurs geven je graag advies. Bel ze op 035 - 7 121 992 of stel je vraag online. Volg jij je opleiding voor je werk? Dan betaalt je werkgever vaak. Hier is in veel gevallen een speciaal opleidingsbudget voor opzij gezet. Je kunt het best bij je manager of HR-afdeling navragen wat je mogelijkheden zijn. In sommige gevallen kunnen werkgevers voor jouw opleiding ook overheidssubsidie krijgen. Let op: als jouw werkgever je opleiding betaalt, krijgt je werkgever na afloop het geldbedrag van deze actie terug. Geef dit ook zeker door als je vertelt dat je een opleiding wilt volgen!

Actievoorwaarden

  • De actieperiode loopt van 14 oktober 2019 tot en met 20 december 2019.
  • Deze actie is geldig voor alle HBO-opleidingen van Scheidegger die starten tussen 14 oktober en 29 februari.
  • ​Deze actie is niet geldig bij inschrijvingen voor de HBO Bachelor Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO).
  • Deze actie is alleen geldig voor studenten die zich rechtstreeks bij Scheidegger inschrijven (via de website of telefonisch) en met de actiecode HBO2019.
  • Als jij zelf je opleiding hebt betaald, krijg jij na afloop het geldbedrag. Als je werkgever de opleiding heeft betaald, krijgt je werkgever na afloop het geldbedrag.
  • Deze actie is niet te combineren met vrijstellingskorting. Als je recht hebt op vrijstellingen, kun je kiezen tussen de vrijstellingskorting of het geldbedrag cadeau aan het einde van de opleiding.
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Scheidegger van toepassing.