Studiegids aanvragen

Vaardigheidstrainingen

Vaardigheidstrainingen: snel resultaat

Bij Scheidegger Opleidingen kun je niet alleen terecht voor klassikale MBO- en HBO-opleidingen,...

Lees meer

Vaardigheidstrainingen

Vaardigheidstrainingen: snel resultaat

Bij Scheidegger Opleidingen kun je niet alleen terecht voor klassikale MBO- en HBO-opleidingen, maar ook voor korte, praktijkgerichte trainingen. Er zijn heel veel redenen om te kiezen voor een training. Bijvoorbeeld als je geen behoefte hebt aan (al te veel) theoretische kennis, maar liever je vaardigheden bijspijkert. Misschien wil...

Lees meer

Vaardigheidstrainingen

Vaardigheidstrainingen: snel resultaat

Bij Scheidegger Opleidingen kun je niet alleen terecht voor klassikale MBO- en HBO-opleidingen, maar ook voor korte, praktijkgerichte trainingen....

Lees meer

Top 5 opleidingen

   Vaardigheidstrainingen: 3 opleidingen

   Filters

   Filter
   Niveau
   Toon alle niveau's
   Variant
   Toon alle varianten
   Duur
   Toon alle opties

   Trainingen (3) Een training helpt je jezelf te verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, leidinggeven of persoonlijke effectiviteit. Je hebt geen examens en ontvangt na afloop een Scheidegger-certificaat. Een training is de perfecte manier om in korte tijd je vaardigheden aan te scherpen. Dit zie je direct terug in je dagelijkse werk en op je cv.

   Vaardigheidstrainingen

   Vaardigheidstrainingen: snel resultaat

   Bij Scheidegger Opleidingen kun je niet alleen terecht voor klassikale MBO- en HBO-opleidingen, maar ook voor korte, praktijkgerichte trainingen. Er zijn heel veel redenen om te kiezen voor een training. Bijvoorbeeld als je geen behoefte hebt aan (al te veel) theoretische kennis, maar liever je vaardigheden bijspijkert. Misschien wil je wel een andere functie en wil je heel specifiek een bepaalde vaardigheid verbeteren of werken aan je leiderschapskwaliteiten. Of heb je gewoon de tijd niet om een volledige opleiding te volgen. Wat jouw motivatie ook is, met een training scherp je in korte tijd je vaardigheden aan en dat zie je gelijk terug in je werk (en op je cv)!

   Praktijkgerichte vaardigheidstrainingen

   Met een praktijkgerichte training werk je in korte tijd aan algemene vaardigheden die ervoor zorgen dat jij je werk sneller en beter kunt uitvoeren. Wij vertellen je graag wat onze meest gevolgde praktische trainingen zijn:

   Typevaardigheden
   Zou het niet fijn zijn als je alle informatie die in je hoofd zit snel en zonder fouten op 'papier' zou kunnen zetten? Zeker als je dagelijks achter de computer zit, valt met deze training veel tijdwinst te behalen. 
   Correct Nederlands
   Schrijf jij teksten voor jouw organisatie? Of je nu brieven, offertes, folders of webcontent schrijft: jouw teksten zijn het visitekaartje voor jouw bedrijf of afdeling. Met een foutloze, goed leesbare tekst maak je een goede indruk op je klanten, dus een cursus Nederlands schrijven is een goede investering!
   Cursus computervaardigheden
   Ken je dat? Je zit te typen in Word en je computer past ongevraagd woorden aan. Je weet dat het iets te maken heeft met de taalinstellingen, maar hoe stel je die ook alweer in? En hoe verander je het formaat van je PowerPoint-dia's zodat ze op breedbeeld passen? Hoe plan je in Outlook een vergadering in? In deze training leer je de ins en outs van Word, Excel, PowerPoint en Outlook kennen. Je zult je verbazen hoeveel er mogelijk is en hoeveel sneller en effectiever je je werk kunt doen na het volgen van een computercursus!

   Sociale vaardigheidstrainingen

   Werken doe je niet alleen. Je communiceert de hele dag door met je collega's, je klanten en je manager. Dan is het fijn als je de boodschap die je in je hoofd hebt zitten goed kunt overdragen. Na het volgen van een cursus communicatie of een cursus sociale vaardigheden merk je dat dit een stuk makkelijker is. Wil jij je beter leren uitdrukken? Kies dan voor een van onze effectieve trainingsprogramma's, zoals Persoonlijke Kracht en Uitstraling of Klantgericht Telefoneren
   Merk je dat je tijd tekort komt op je werk of dat je je werk 'mee naar huis neemt'? Dan heb je veel aan een training Vitaal en Gezond in Werk en Privé

   Training Leidinggeven

   Heb jij een aantal jaren werkervaring en ga je leidinggeven aan collega's? Dan is het prettig om jezelf goed voor te bereiden op deze functie! Bij Scheidegger heb je keuze uit meerdere trainingen op dit gebied, waaronder Praktisch Leidinggeven, Leidinggeven op Uitvoerend Niveau, Coachend Leidinggeven en Leidinggeven aan Verandering.

   Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

   We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Mail ons

   035 - 7 121 992

   06 - 10739752

    

    

   "Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

   Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

   Bezoek een van onze Open Avonden

   Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

   Wil je de studiegids thuis ontvangen?

   Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.