Klassikale opleidingen Online Marketing en Social Media

Opleidingen online marketing en social media

Online marketing en sociale media zijn niet meer...

Lees meer

Klassikale opleidingen Online Marketing en Social Media

Opleidingen online marketing en social media

Online marketing en sociale media zijn niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. Haal jij eigenlijk het maximale uit jouw website en socialmediakanalen? Of wil je leren hoe je het online visitekaartje van jouw organisatie nog aantrekkelijker, interessanter en beter vindbaar kunt maken?...

Lees meer

Klassikale opleidingen Online Marketing en Social Media

Opleidingen online marketing en social media

Online marketing en sociale media zijn niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. Haal jij...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Online Marketing en Communicatie

€ 941,50
MBO-opleidingen
3 maanden

2 HBO Online Marketing

€ 2.010,00
HBO-opleidingen
6 maanden

3 Creatieve Vormgeving

€ 1.764,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden

4 HBO Leergang Commerciële Economie

€ 4.895,00
HBO Leergang
18 maanden
Bekijk alle Online Marketing en Social Media opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Online Marketing en Social Media: 13 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant

MBO-opleidingen (1) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (1) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

MHBO- opleidingen (3) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

HBO-opleidingen (1) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Trainingen (5) Een training helpt je jezelf te verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, leidinggeven of persoonlijke effectiviteit. Je hebt geen examens en ontvangt na afloop een Scheidegger-certificaat. Een training is de perfecte manier om in korte tijd je vaardigheden aan te scherpen. Dit zie je direct terug in je dagelijkse werk en op je cv.

Klassikale opleidingen Online Marketing en Social Media

Opleidingen online marketing en social media

Online marketing en sociale media zijn niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. Haal jij eigenlijk het maximale uit jouw website en socialmediakanalen? Of wil je leren hoe je het online visitekaartje van jouw organisatie nog aantrekkelijker, interessanter en beter vindbaar kunt maken? Laat je verrassen door de mogelijkheden die je ontdekt op het gebied van online communicatie in een cursus online marketing en social media!

Hoe ga jij jouw vaardigheden verbeteren?

Bij Scheidegger heb je een ruime keuze aan opleidingen en trainingen. Wil je de nadruk leggen op je ontwikkeling als marketeer, ga dan voor een opleiding online marketing, zoals NIMA A Marketing of NIMA Basiskennis Online Marketing. Meer interesse in het optimaliseren van (de vindbaarheid van) je website? Dan heb je veel aan een training  E-commerceGoogle AdWords of Google Analytics. Heb je juist de indruk dat je inzet van social media een boost kan gebruiken? Kies dan voor de Communitymanagement of de opleiding Online Communicatie en Social Media

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.