Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Communicatie, PR en Eventmanagement

Communicatie, PR en Eventmanagement: een boeiend vakgebied

Communicatie is het gezicht van de organisatie. Drukwerk, de website, reclame, promotie; allemaal zaken die behoren tot het werkgebied van communicatie. Dat maakt communicatie tot een razend interessant vakgebied. De vraag naar communicatieprofessionals groeit dan ook gestaag en de keuze voor een communicatieopleiding bij Scheidegger geldt dan als een uitstekende keuze.

Uitgebreid aanbod opleidingen Communicatie, PR en Eventmanagement

Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal communicatieopleidingen, zoals de opleiding MBO Communicatie en de opleiding MBO Creatieve Communicatie en Reclame. Scheidegger verzorgt daarnaast opleidingen op het gebied van Public Relations en eventmanagement, Zoals de opleiding MBO Eventmanagement en de opleiding MBO Medewerker Public Relations. Het volledige aanbod met onze PR-, Eventmanagement- en communicatieopleidingen tref je in de categorie├źn hierboven aan.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

Vakopleiding

MHBO

HBO Leergang

Opleidingen op HBO-Niveau

Training

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.