Thema's

Thema's

Klaar voor een kennisboost? Dit is het nieuwe opleidingsaanbod

Jij weet het zeker: dit jaar wil je je kennis een boost geven. Omdat je met meer kennis en zelfvertrouwen in je huidige baan wilt staan, of omdat je toe bent aan iets nieuws. September is hét startmoment bij Scheidegger en ook dit najaar hebben we weer een vernieuwd opleidingsaanbod. Ben je er klaar voor?

Focus op korte programma’s

Het volgen van een kort MBO- of HBO-programma blijkt razend populair. En dat snappen we: het biedt namelijk dé uitkomst om in korte tijd je kennis te verbreden en te verdiepen. Daarom bieden we voor het studiejaar 2023-2024 meerdere nieuwe, korte programma’s aan, zowel op MBO- als HBO-niveau. Wil je daarna toch doorstuderen? Dan heb je mogelijk recht op vrijstelling van de modules die je al gevolgd hebt.

Nieuwe segmenten

Naast de korte programma's ook nieuw in 2023-2024: drie nieuwe segmenten, namelijk ICT, Persoonlijke Effectiviteit en Sport en Bewegen! Binnen deze segmenten volg je tal van opleidingen en trainingen, op zowel MBO- als HBO-niveau. Wil je je als MBO’er in de ICT ontwikkelen? Schrijf je dan bijvoorbeeld in voor Medewerker ICT Support Niveau 2. Heb je interesse in sport en voeding? Bekijk dan deze HBO-opleiding. En wat dacht je van de training Effectief Communiceren met NLP of Leiderschap voor Vrouwen?

Top 10 populaire opleidingen

Met zo’n groot aanbod aan opleidingen en trainingen, kunnen we ons voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar welke keuze andere studenten maakten? Dit is de top 10 populairste opleidingen van dit moment.

  1. HBO Bachelor Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO)
  2. MBO Onderwijsassistent Niveau 4
  3. MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 + de verkorte variant
  4. MBO Sociaal Werker Niveau 4
  5. HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V)
  6. MBO Apothekersassistent Niveau 4
  7. MBO Begeleider Maatschappelijke Zorg Niveau 3
  8. MBO Doktersassistent Niveau 4
  9. HBO HR Management
  10. HBO Manager Kinderopvang

Contact met Scheidegger

Wil je meer weten over onze opleidingen en programma's? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag verder. Bel ons op 035 – 7 121 992, of mail ons op info@scheidegger.nl.