Thema's

Thema's

Wat houdt onze examengarantie in?

Op Maandag, 19 April, 2021, 12:21

Wij hielpen al meer dan een miljoen Nederlanders aan een diploma. We weten dus als geen ander hoe we je goed kunnen voorbereiden op jouw examen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de eerste vraag begint. Slaag je de eerste keer toch niet? 

Lees meer
Thema's: Onze gouden garanties

Wat bedoelen we met Diplomawaardegarantie?

Op Donderdag, 11 Maart, 2021, 12:40

Scheidegger Opleidingen is een officiële onderwijsinstelling, erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We hebben een officieel MBO College en een erkende Hogeschoolstatus. We mogen dan ook officiële MBO- en HBO-diploma's uitreiken. 

Lees meer
Thema's: Onze gouden garanties

Klassikale lessen in kleine groepen

Op Maandag, 15 Februari, 2021, 15:57

Wij geloven in leren van en met elkaar. Daarom vinden wij klassikaal onderwijs belangrijk: tijdens de lessen ga je niet alleen aan de slag met de theorie, je werkt ook aan de vaardigheden die je nodig hebt in je dagelijkse praktijk. Volg je voor jouw opleiding modules waarin praktische vaardigheden worden aangeleerd? 

Lees meer
Thema's: Onze gouden garanties

Wat houdt de Goededocentengarantie in?

Op Maandag, 18 Januari, 2021, 09:15

Het succes van je opleiding staat of valt met de kwaliteit van je docent. Je wilt les van iemand die weet waar hij het over heeft en die de stof boeiend kan uitleggen. Onze docenten zijn daar speciaal op geselecteerd en worden regelmatig geëvalueerd.

Lees meer
Thema's: Onze gouden garanties

Wat houdt de Klaar-voor-het-vakgarantie in?

Op Donderdag, 10 December, 2020, 09:37

De klaar-voor-het-vakgarantie is een van de zes gouden garanties die Scheidegger zijn studenten geeft. Maar wat houdt deze garantie nu precies in? Wat betekent hij voor jou? Dat leggen we je graag uit.

Lees meer
Thema's: Onze gouden garanties

Wat houdt de persoonlijkebegeleidingsgarantie in?

Op Maandag, 16 November, 2020, 15:35

Een opleiding volgen naast je werk is een flinke uitdaging. Dan is het wel zo fijn als je door je opleider niet als een nummer wordt behandeld, maar als mens. Daarom geven we bij Scheidegger de persoonlijkebegeleidingsgarantie. Dat is een van onze 6 Gouden Garanties en staat garant voor de persoonlijke aanpak waarin wij geloven. Je staat er dus niet alleen voor, want je krijgt bij ons een eigen vast mentorteam. Dat team bestaat uit mensen die jou persoonlijk leren kennen, alles weten over je opleiding en altijd klaarstaan voor al je vragen. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je wordt tijdens je studie uitgebreid begeleid door je docent, ook buiten de lessen. 
Lees meer
Thema's: Onze gouden garanties