Thema's

Thema's

Wat houdt de persoonlijkebegeleidingsgarantie in?

Begeleiding-gegarandeerd-300x204-min.jpg Een opleiding volgen naast je werk is een flinke uitdaging. Dan is het wel zo fijn als je door je opleider niet als een nummer wordt behandeld, maar als mens. Daarom geven we bij Scheidegger de persoonlijkebegeleidingsgarantie. Dat is een van onze 6 Gouden Garanties en staat garant voor de persoonlijke aanpak waarin wij geloven. Je staat er dus niet alleen voor, want je krijgt bij ons een eigen vast mentorteam. Dat team bestaat uit mensen die jou persoonlijk leren kennen, alles weten over je opleiding en altijd klaarstaan voor al je vragen. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je wordt tijdens je studie uitgebreid begeleid door je docent, ook buiten de lessen. 

‘Studenten mogen me altijd bellen’

Het verhaal van docent Robert Lammers maakt dat heel goed duidelijk. Hij ziet zich niet alleen als docent, maar ook zeker als coach voor zijn studenten. “Mijn studenten weten dat ze me altijd mogen bellen als er iets is, of het nu over de stof of over iets anders gaat. Ook in de avonden of op een dag dat ik niet werk. Als ze ergens niet uitkomen, ben ik er om ze te helpen”, aldus Robert.

Studiebegeleider of mentor

Naast de docent krijg je een studiebegeleider of mentor, die als geen ander weet wat er allemaal komt kijken bij het volgen van een opleiding naast een baan en/of druk privéleven. Onze mentoren zijn er voor jou en stemmen hun begeleiding af op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen realiseren jullie jouw doel: een diploma!

Persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding

Heb jij nog vragen over studeren bij Scheidegger? Of wil je hulp bij het kiezen van de juiste opleiding? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar. Zij vertellen je graag meer en denken goed met je mee.
Bel ons op 035 − 7 121 992 of stel je vraag online. Wij helpen je graag verder.