Thema's

Thema's

Korte HBO-programma’s: dit zijn de voordelen

Op Woensdag, 9 Augustus, 2023, 11:19

De afgelopen jaren hebben we gezien dat de vraag naar onze korte MBO- en HBO-programma's steeds groter wordt. Dit zijn programma’s die zijn samengesteld uit een of meer modules van de erkende MBO-opleiding of Bachelor. En daar zitten veel voordelen aan. 

Lees meer
Thema's: HBO-niveau

Wat zijn de voordelen van onze korte HBO-deelprogramma’s?

Op Donderdag, 11 Maart, 2021, 12:35

Als je in korte tijd op HBO-niveau je kennis uit wilt breiden kun je bij Scheidegger korte HBO-programma’s volgen. Dit zijn geen erkende HBO-opleidingen, maar ze zijn samengesteld uit een of meer modules van onze erkende HBO-opleidingen. 

Lees meer
Thema's: HBO-niveau

Boekentip: Onderzoekend vermogen in de praktijk

Op Maandag, 24 Augustus, 2020, 11:04

Als werknemer wil je graag alles uit je werk halen. Je wilt innoveren, inspelen op veranderingen of gewoon nóg beter worden in wat je doet. Dit lukt je beter als je ‘onderzoekend vermogen’ goed is ontwikkeld. Maar wat is dat precies? Je ontdekt het in het nieuwe boek van Concept uitgeefgroep: Onderzoekend vermogen in de praktijk.

Lees meer
Thema's: HBO-niveau

De kortste route naar een HBO Bachelor

Op Woensdag, 10 April, 2019, 15:43

Als je al een tijdje niet meer in de schoolbanken hebt gezeten, dan is een opleiding van 4-5 jaar best een grote stap. En wat nou als er in die periode iets in je persoonlijke situatie verandert? Kun je dan je opleiding wel afronden? Goed nieuws: bij Scheidegger hoef je je niet meteen voor zo’n lange tijd vast te leggen. Je kunt namelijk ook in kleinere stappen richting een HBO Bachelor studeren.
 
Lees meer
Thema's: HBO-niveau