Thema's

Thema's

De kortste route naar een HBO Bachelor

Als je al een tijdje niet meer in de schoolbanken hebt gezeten, dan is een opleiding van 4-5 jaar best een grote stap. En wat nou als er in die periode iets in je persoonlijke situatie verandert? Kun je dan je opleiding wel afronden? Goed nieuws: bij Scheidegger hoef je je niet meteen voor zo’n lange tijd vast te leggen. Je kunt namelijk ook in kleinere stappen richting een HBO Bachelor studeren.

Klein beginnen, groot resultaat

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een HBO Associate degree of kort HBO-programma. Daarmee haal je in 1 tot 2 jaar tijd een diploma op HBO-niveau. Het fijne is dat deze korte opleidingen (geheel of gedeeltelijk) zijn opgebouwd uit modules uit een volledige HBO Bacheloropleiding. Kies je er dus later voor om alsnog je Bachelordiploma te halen, dan hoef je de modules die je al gevolgd hebt niet nog een keer te doen.

Meer weten?

Klinkt dit interessant en ben je benieuwd wat voor jou de beste route naar een HBO-diploma is? Bel dan eens met een van onze opleidingsadviseurs! Je kunt ze bereiken via 035 - 7 121 992.