HBO-opleidingen per onderwerp

De succesvolle klassikale HBO-opleidingen van Scheidegger

Scheidegger biedt een interessant programma aan HBO-opleidingen, van kort HBO en HBO-leergangen tot complete Bacheloropleidingen. Al deze opleidingen bieden we klassikaal aan. Voor jou betekent dat: goede begeleiding door de docent, inspirerende en leerzame discussies en samen met je medestudenten tot oplossingen komen. De bijeenkomsten vormen bovendien een goede ‘stok achter de deur’. Zo studeer én slaag je samen!

Volledige HBO Bacheloropleidingen (verzorgd door businesspartner Hogeschool NCOI)

Een HBO Bacheloropleiding is een volledig HBO-programma van 4 jaar. Hogeschool NCOI is als rechtspersoon wettelijk bevoegd graden (Bachelor) te verlenen. Als je het diploma behaalt, krijg je dus ook de titel Bachelor. Je volgt samen met je medestudenten de klassikale bijeenkomsten en werkt daarnaast aan een aantal praktijkopdrachten. Deze voer je uit op je eigen werkplek of op een tijdelijke stageplek. Je rondt de HBO Bacheloropleiding af met het schrijven van een scriptie. 

HBO-leergang

Een HBO-leergang is een opleidingsprogramma van 1,5 jaar. Een leergang bestaat uit 6 modules, waarmee je een brede basis legt voor het beroep dat je wilt uitoefenen. Als eindopdracht werk je aan een scriptie op HBO-niveau. Indien gewenst, kun je het diploma daarna inbrengen in een volledige aanverwante HBO Bacheloropleiding van businesspartner Hogeschool NCOI. Een mooie start voor je nieuwe carrière! 

HBO-deelopleiding

Als je je wilt specialiseren of verdiepen in een of meerdere kerntaken van je (toekomstige) beroep, kun je een HBO-deelopleiding volgen. Een HBO-deelopleiding bestaat uit 1 tot 4 modules en duurt minimaal 3 maanden tot maximaal 1 jaar (afhankelijk van het aantal modules). Bij deelopleidingen van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een deelopleiding kun je versneld doorstuderen naar je Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Vakopleiding

HBO Bacheloropleiding

HBO Associate Degree

HBO Leergang

Opleidingen op HBO-Niveau

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Onze website maakt gebruik van cookies.