Extra startmomenten opleidingen Welzijn & Hulpverlening

Er is zoveel enthousiasme voor onze opleidingen Welzijn & Hulpverlening, dat we voor een groot deel van deze opleidingen een extra startmoment hebben ingepland.

Wil jij graag werk doen waarmee je echt iets betekent voor mensen? Dan is werken in de welzijns- en hulpverleningssector iets voor jou. Dit vraagt wel de juiste competenties en vaardigheden, zoals zorgzaamheid, passie, vertrouwen, doelgerichtheid, meelevendheid en een hart van goud. Past dat bij jou? De kennis die je nodig hebt, leer je tijdens een opleiding en in de praktijk. Het werk is zo veelzijdig dat er voor iedereen een passende baan en/of opleiding is. Welke keuze maak jij? Onderstaande opleidingen starten binnenkort:

Open Avond Welzijn en Hulpverlening

Speciaal voor alle opleidingen binnen het domein Welzijn en Hulpverlening organiseren we een Open Avond gericht op dit vakgebied. Op dinsdag 20 april kun je deelnemen aan onze digitaale open avond. Je krijgt meer te horen over deze opleidingen, een ervaren docent geeft een korte proefles en een oud-student vertelt over de ervaringen van studeren bij Scheidegger.

Meld je aan voor deze open avond.

Aanmelden

Of bekijk alle opleidingen binnen het vakgebied Welzijn en hulpverlening of Pedagogiek

Heb je vragen of wil je advies?

Wil je meer weten over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 121 992 of vul ons contactformulier in.