Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak?

Een opleiding op kosten van de werkgever
In veel organisaties wordt gewerkt met een opleidingsbudget. Dit budget is gereserveerd voor de ontwikkeling van medewerkers, die een verzoek kunnen indienen om op kosten van de organisatie een opleiding of training te volgen.

Miljoenen euro's niet gebruikt
Maar liefst een kwart van alle werknemers weet niet of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft. En dat betekent dat dit 'potje' vaak niet wordt opgemaakt: maar liefst 40% van het opleidingsbudget wordt niet gebruikt. Dit betekent dat veel medewerkers een opleiding mislopen. Zonde natuurlijk!

Dit is je kans
De kans is groot dat er ook in jouw organisatie nog een flinke hoeveelheid opleidingsgeld beschikbaar is. Informeer hier eens naar bij je manager of bij de afdeling Personeelszaken; misschien is dit het perfecte moment voor jou om je in te schrijven voor een opleiding of training!

Zo maak je jouw plannen bespreekbaar
Zo'n gesprek met je manager kan best spannend zijn. Daarom hebben wij voor jou een aantal handige tips om je voor te bereiden.

Welke opleiding past binnen jouw budget?

Opleidingen tot € 2.000,-
Opleidingen van € 2.000,- tot € 3.000,-
Daarnaast hebben we natuurlijk erkende MBO-opleidingen en HBO-opleidingen.
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Bezoek een van onze Open Avonden
Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening
Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.