Thema's

Thema's

De beste carrièrekans? Word makelaar!

De huizenmarkt trekt flink aan. Dat betekent dat er meer huizen worden verkocht. En dat betekent weer dat er meer huizen moeten worden getaxeerd, bezichtigingen worden gedaan en onderhandelingen worden gevoerd. Drukke tijden dus voor makelaars! Het is dan ook niet voor niets dat er bij makelaarskantoren een groot tekort aan arbeidskrachten bestaat: een geweldige kans voor jou!

Een goedopgeleide makelaar heeft een streepje voor

Makelaar is een onbeschermd beroep, wat betekent dat in principe iedereen zich op de huizenmarkt mag begeven. Toch is een opleiding zeker aan te raden. In een makelaarsopleiding doe je de namelijk de benodigde kennis op van bouwkunde en architectuur en verdiep je je in verkoopbemiddeling. Daarnaast leer je op deskundige wijze de waarde van vastgoed bepalen, krijg je zicht op het onderhandelingsproces en ontwikkel je je adviesvaardigheden. Natuurlijk ga je ook aan de slag met bedrijfseconomische aspecten en marketing. Een goede investering dus, want hoe beter jij je klanten adviseert, hoe meer nieuwe klanten je aantrekt!

Start je carrière bij Scheidegger

Bij Scheidegger kun je kiezen uit 5 klassikale deeltijdopleidingen, waarmee je een stevige basis legt onder jouw nieuwe carrière: