Thema's

Thema's

Bepaal je doelen voor 2023!

Heb jij al nagedacht over je doelen voor 2023? Je denkt misschien al een tijd aan een carrièreswitch, of je wilt nu toch die stap zetten en een opleiding gaan volgen. En daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Welke past bij jou?

Reden 1: Er zijn nieuwe vereisten in jouw vakgebied

Misschien is het zo dat er in 2023 dingen gaan veranderen in jouw vakgebied. Om aan deze nieuwe voorwaarden te voldoen, is een opleiding noodzakelijk.

Zo is het bijvoorbeeld vanaf 2023 verplicht dat iedere kinderopvangorganisatie een beleidsmedewerker/coach in huis heeft. Daarom biedt Scheidegger de praktijkgerichte opleiding HBO Pedagogisch Beleidsmedewerker/ coach, waar je onder meer leert hoe je een beleidsplan opstelt en pedagogisch medewerkers coacht om de kwaliteit van hun pedagogisch handelen te verhogen.

Reden 2: Je bent klaar voor de volgende stap

Ben jij al langere tijd werkzaam in je huidige functie? Dan is 2023 wellicht een mooi jaar om door te groeien naar een andere of hogere functie.

Misschien wil je wel doorgroeien van facilitair dienstverlener naar leidinggevende. Je kunt hiervoor de erkende opleiding MBO Facilitair Leidinggevende Niveau 4 bij Scheidegger volgen. Je leert bijvoorbeeld hoe je medewerkers aanstuurt, financiën begroot en bewaakt en contracten afsluit met leveranciers.

Reden 3: Je wilt je graag laten omscholen

Sinds de pandemie willen veel mensen de stap zetten naar de zorg. Ook zien we veel mensen die willen herintreden: zij hebben eerder in de zorg gewerkt, maar zijn om persoonlijke redenen gestopt.

In deze tijd is gebleken dat de zorg belangrijker is dan ooit. Wil jij ook dit beroep (weer) oppakken en zo de maatschappij ondersteunen? Scheidegger biedt maar liefst 80 opleidingen op het gebied van zorg, welzijn en hulpverlening. Jaarlijks behalen honderden studenten bij ons hun zorgdiploma!

Reden 4: Je ontvangt nu € 1.000,- subsidievoordeel

In 2022 kon je er al gebruik van maken, maar door de enorme populariteit van het STAP-budget, was de subsidie vaak al gauw op en moest je wachten tot de volgende aanvraagtermijn.

Ook dit jaar moet je er weer snel bij zijn, maar hoe fijn zou het zijn als je gebruik kan maken van dit €1.000,- subsidievoordeel? Het volgende aanvraagtijdvak start op 28 februari en loopt t/m 30 april. Hierdoor zijn verschillende korte opleidingen nagenoeg kosteloos te volgen, zoals de Basisopleiding Coaching, Nederlands 3F voor Kinderopvang of Inleiding Recht.

Contact met Scheidegger

Bij Scheidegger hoef je de stap van het volgen van een opleiding niet alleen te zetten. Er zijn altijd mogelijkheden om samen te kijken en te bepalen welke opleiding past bij jouw situatie. Wij denken graag met je mee. Bezoek een open avond of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Bel ons op 035-7121992, of mail ons op info@scheidegger.nl.