Thema's

Thema's

Ontdek onze nieuwe vakgebieden en maak jezelf onmisbaar op de arbeidsmarkt

Als werknemer wil je aantrekkelijk blijven voor de arbeidsmarkt. Zeker in de snel veranderende wereld van nu. Om up-to-date te blijven, hebben wij ons opleidingsaanbod aangepast aan de kennis en vaardigheden die gewild zijn op de arbeidsmarkt. Denk je aan omscholen of bijscholen? Laat je in deze blog dan inspireren door onze nieuwe vakgebieden. Zo maken we samen het verschil!
 

ICT Sport en bewegen Persoonlijke effectiviteit
 

Vakgebied: ICT

De vraag naar IT’ers is groter dan ooit. Ben je op zoek naar een baan met baanzekerheid en is de wereld van technologie echt iets voor jou? Bekijk dan eens ons vakgebied ICT. Wij leren je alles wat je moet weten. Van de IT-infrastructuur tot de IT-security en van het onderhouden van systemen tot het oplossen van storingen. Ontdek de verschillende opleidingen hieronder.

Ons opleidingsaanbod

Hbo-opleidingen:

Mbo-opleidingen:

Basis-, praktijk- en vakopleidingen:

Vakgebied: Sport en Bewegen

Wist je dat ruim de helft van alle Nederlanders te weinig beweegt? Bewegen en gezond leven is in deze digitale wereld dan ook belangrijker dan ooit. Heb jij de ambitie om dit te veranderen? De opleidingen in het vakgebied Sport en Bewegen helpen je daarbij. Wij helpen je mensen te motiveren en te adviseren over de beste keuzes voor hun fysieke gezondheid. Benieuwd? Bekijk onze opleidingen hieronder.

Ons opleidingsaanbod

Hbo-programma:

Vakgebied: Persoonlijke effectiviteit

Tegenwoordig wordt er steeds meer van je verwacht. Zowel in je privéleven als op je werk. Met de opleidingen uit het vakgebied Persoonlijke Effectiviteit leer je je talenten en kwaliteiten in te zetten voor een optimaal resultaat. Wij helpen je het beste uit jezelf te halen. Want dat is waardevol in elke branche. Ontdek ons opleidingsaanbod hieronder.

Ons opleidingsaanbod

Basis-, praktijk- en vakopleidingen:

Trainingen:

Kunnen we nog iets voor je doen?

Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk studieadvies? Neem dan contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Stuur een WhatsApp via 06 ‑ 10 73 97 52 of mail ons via info@scheidegger.nl. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons dan op 035 ‑ 7 121 992.
 

Anderen lazen ook