Schrijf je nu in voor een opleiding en krijg 10% korting!

Blijven leren en jezelf ontwikkelen is belangrijk. Niet alleen voor succes in je werk, maar ook voor je eigen geluk. Want je competent voelen is een belangrijke psychologische behoefte. Toch is een opleiding volgen naast je werk en een druk privéleven best pittig. Qua tijd én qua geld. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kun je bij Scheidegger kiezen voor de opleiding die bij jou past. Schrijf je je voor 30 juni in voor een van onze erkende opleidingen of meerjarige programma’s? Dan ontvang je bovendien 10% vroegboekkorting. Zo maken we het volgen van een opleiding voor iedereen mogelijk! Maak snel een keuze uit een van onze opleidingen.

De actievoorwaarden

Benieuwd naar de voorwaarden? De korting is eenmalig geldig wanneer:

  • je je vóór 30 juni 2023 inschrijft voor een opleiding die vóór 16 oktober 2023 start;
  • je je inschrijft voor een opleiding die langer dan 12 maanden duurt;
  • je geen gebruik maakt van andere kortingen (m.u.v. het STAP-budget);
  • Trainingen en programma’s korter dan 12 maanden zijn uitgesloten van deze actie. 

Let op! Je ontvangt 10% korting op je cursusgeld. De korting is dus niet van toepassing op overige kosten zoals arrangementskosten en studiemateriaal.

Zo studeer je met korting

Schrijf je je in voor een erkende mbo- of hbo-opleiding (Bachelor of Associate degree)? Of een mbo- of hbo-programma of vakopleiding die minimaal 12 maanden duurt? Dan ontvang je 10% korting op je opleidingskosten. Zo werkt het:

  1. Stap 1: Kies een erkende of meerjarige opleiding die vóór 16 oktober start;
  2. Stap 2: Schrijf je vóór 30 juni in en vul de code vroegboekSD2023 in;
  3. Stap 3: Gelukt! De korting wordt verrekend op je factuur. 

Kom je er niet uit, neem contact met ons op via 035-7 121 992 of vul het contactformulier in en we bellen je terug.

Nog meer voordeel?

Het STAP-budget verdwijnt. Profiteer nu dus nog van extra voordelig studeren en combineer het STAP-budget met onze vroegboekactie. Dit zijn de laatste momenten om de regeling aan te vragen:

  • 3 juli 2023
  • 4 september 2023
  • 1 november 2023

Vind de opleiding die bij je past

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen op verschillende niveaus. Laat je inspireren door onze populairste opleidingen of bekijk ons complete opleidingsaanbod hieronder.

Ontdek onze top 5 opleidingen

HR management
Wil je mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen? Dan is deze studie misschien iets voor jou. Als humanresourcesmanager zorg je ervoor dat medewerkers op de juiste plaats zitten en goed inzetbaar zijn. 
🎓 hbo-opleiding
⏱️ 1 jaar

Sociaal werker 
Mensen helpen die het moeilijk hebben? Als sociaal werker help je de zwakkeren in de maatschappij zo zelfstandig mogelijk te leven door ze advies en voorlichting te geven.
🎓 mbo-opleiding niveau 4
⏱️ 2 jaar

Psychologie en coaching
In deze opleiding leer je je kwaliteiten inzetten om anderen te helpen groeien. Ontdek welke motieven mensen hebben en leer je coachingsvaardigheden toepassen op de achtergronden van gedrag. 
🎓 hbo-opleiding
⏱️ 1 jaar

Helpende zorg en welzijn
Het verschil maken in het leven van mensen die niet meer zelfstandig kunnen functioneren? Volg deze opleiding en ga aan de slag in een verpleeg- of verzorgingshuis, een instelling voor verstandelijk gehandicapten, een ziekenhuis of in de thuiszorg.
🎓 mbo-opleiding niveau 2
⏱️ 1 jaar

HBO Bachelor Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO)
Droom je van een carrière voor de klas? Schrijf je dan in voor de PABO en verdiep je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar les te kunnen geven.
🎓 hbo-opleiding
⏱️ 4 jaar

 

Bekijk ons complete opleidingsaanbod

Benieuwd naar meer? Bekijk dan ons complete opleidingsaanbod per niveau.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een opleiding die bij je past? Start onze keuzehulp!

Kunnen we nog iets voor je doen?

Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk studieadvies? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Je kunt ze bereiken via het contactformulier op onze website, per e-mail via info@scheidegger.nl, telefonisch op 035 - 7 121 992 of via WhatsApp op 06 - 10 73 97 52.