Volg nu de opleiding doktersassistent en krijg een stageplaats

Denk jij erover om een opleiding tot doktersassistent te volgen? Als je nog twijfelt over de kosten of het vinden van een stageplek, hebben we nu een heel mooi aanbod! Dankzij een unieke samenwerking met een Arbodienst kun je in februari starten met de opleiding MBO Doktersassistente niveau 4 of de Basisopleiding Doktersassistent. Je krijgt meteen een stageplaats aangeboden, waar je direct aan de slag gaat met onder meer COVID-19 sneltesten. Hier krijg je een vergoeding voor waarmee je de eerste 6 maanden van je opleiding kunt bekostigen. Zo bespaar je € 1.500,- op je opleidingskosten en heb je een gegarandeerde stageplaats.  

Wil je deze kans grijpen? Bel naar 035 - 7 121 992 en schrijf je telefonisch in. Uiteraard beantwoorden we dan ook al je vragen. 

Wie zoeken we?

Voor de Arbodienst in de regio’s Zwolle, Breda en Heerlen zoeken we met spoed gemotiveerde toekomstige doktersassistenten met veel doorzettingsvermogen en empathie.

In de eerste 6 maanden van jouw opleiding werk je 2 of 3 dagen bij een klant van de Arbodienst. Dit is dan ook jouw stageplek. Alle dagen tellen uiteraard direct mee als officiële stage-uren voor de opleiding. Daarnaast word je uitstekend begeleid door een praktijkbegeleider. 

Stageprofiel in het kort: 

  • Je test mensen die in principe geen COVID-19-klachten hebben. 
  • Je doet algehele ervaring op en je werkt mee met de organisatie. Je doet bijvoorbeeld verschillende onderzoeken waarbij diverse medische handelingen moeten worden verricht. Denk aan het uitvoeren van audiogrammen, het maken van een ecg, afnemen van een venapunctie, meten van de bloeddruk enzovoort.


Als je werkervaring hebt op medisch/verzorgend vlak, is dat een pre. Maar een goede mentaliteit is belangrijker.

Na aanmelding is er een screening door de Arbodienst. Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een eis. Daarna start je begin februari na een korte introductie/inwerkprocedure met dit unieke leerwerktraject!

Er zijn maar 20 plaatsen dus wees er snel bij! Bel naar 035 - 7 121 992 en schrijf je telefonisch in.