Scholingsvouchers

Omscholen vanuit de langdurige zorg

Werk jij in de langdurige zorg (of tijdelijk even niet) en ben je van plan een opleiding te volgen? Dan kun je tot uiterlijk eind dit jaar gebruikmaken van een scholingsvoucher van UWV ter waarde van € 2.500,-. Profiteer van deze regeling nu het nog kan, want vanwege het enorme succes van deze actie is het onzeker of er volgend jaar weer zo'n kans komt! Op de website van UWV lees je wat de subsidie inhoudt en hoe je deze kunt aanvragen.

Kansberoepen

Een van de voorwaarden voor de scholingsvoucher is dat je een opleiding kiest die opleidt voor een kansberoep. Dat is een beroep waarin de werkgelegenheid de komende tijd sterk zal stijgen. Met een scholingsvoucher volg je dus voordelig een opleiding én heb je uitzicht op een baan met bijzonder goede perspectieven. UWV heeft een handig overzicht van al deze beroepen gemaakt. Hieronder vind je de lijst met opleidingen voor kansberoepen die je kunt volgen bij Scheidegger. 
 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden en krijg persoonlijk studieadvies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.