Klassikale opleidingen Maatschappelijk Werk

Kun jij goed met mensen omgaan? Lijkt het jou een uitdaging om mensen te begeleiden die zich in het dagelijks leven of in hun werk niet goed zelfstandig kunnen redden? Bijvoorbeeld omdat ze verslaafd zijn of schulden hebben? Hoe je deze mensen kunt helpen, leer je in een opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening van Scheidegger. Je kunt aan de slag gaan als bijvoorbeeld sociaal maatschappelijk werker, gezinscoach of jeugdhulpverlener. Bekijk hieronder het totale aanbod opleidingen maatschappelijk werk van Scheidegger.

MBO-opleidingen

Vakopleiding

HBO Bacheloropleiding

HBO Leergang

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.