• Home
  • Managen en Leidinggeven op Afstand

Managen en Leidinggeven op Afstand

Kort en praktijkgericht HBO-programma voor managers en teamleiders - 3 maanden

Niveau

HBO-programma

Download brochure

Download brochure

Duur

3 maanden Duur van de opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Weten hoe je op afstand autonomie, betrokkenheid en samenwerking stimuleert is een relevanter thema dan ooit te voren. Door de coronacrisis zijn er veel meer mensen (verplicht) thuis gaan werken, wat een uitdaging vormt voor zowel leidinggevende als medewerker. Want hoe benut je ieders talenten optimaal? En hoe zorg je ervoor dat afspraken helder zijn als alle communicatie online plaatsvindt? In de opleiding Managen en Leidinggeven op Afstand ontdek je welke vaardigheden je nodig hebt om de werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen. Aan de hand van eigen casuïstiek leer je hoe je effectief managet en leiding geeft op afstand. Je leert hoe je innovatie en optimalisatie in jouw organisatie of jouw team vergroot. Je realiseert resultaten door autonomie van je medewerkers te stimuleren, verbondenheid en betrokkenheid te creëren en doordat je de talenten van je medewerkers nog beter benut. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner ISBW.

Voor wie?

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor managers die op HBO-niveau werken of willen werken en die willen leren hoe ze effectief kunnen managen en leidinggeven in een dynamische omgeving. Dit is relevant voor iedere manager die in een snel veranderende omgeving leiding geeft. Of het nu komt doordat medewerkers regelmatig thuiswerken of doordat je een team leidt dat op meerdere locaties actief is (nationaal of internationaal). Ook als je werkt in een bedrijf waar je als leidinggevende te maken hebt met een grote flexibele schil is dit programma interessant voor jou.

Studeren bij Scheidegger

Wij willen het leren zo praktisch en efficiënt mogelijk maken. Tijdens de lessen worden niet alleen de theorie en de gemaakte opdrachten besproken, maar werk je ook aan de vaardigheden die je nodig hebt in je dagelijkse praktijk. Bovendien voer je inspirerende en leerzame discussies met je medestudenten, waardoor jullie samen tot oplossingen komen. Ook heb je tijdens je studie toegang tot de digitale leeromgeving e-Connect. Hierin vind je alle informatie over je studie en examens. Zie voor meer informatie e-Connect.

Natuurlijk moet je het zelf doen, maar je staat er niet alleen voor! Bij Scheidegger zien we jou echt staan. Tijdens je studie krijg je persoonlijke begeleiding van een mentor, die als geen ander weet wat er allemaal komt kijken bij het volgen van een studie. Zo helpen wij je om het beste uit jezelf te halen. Jouw doel is ons doel: een diploma!

Btw

Je ziet de prijs die je als consument betaalt. Ben je werkgever en wil je informatie over de btw, kijk dan op Praktische informatie.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Heb je vragen?

Je kunt ons op werkdagen bellen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7 121 992

06 - 10739752
 

 

Managen en Leidinggeven op Afstand

Kort en praktijkgericht HBO-programma voor managers en teamleiders - 3 maanden

Niveau

HBO-programma

Download brochure

Download brochure

Duur

3 maanden Duur van de opleiding

Ken jij onze gouden garanties al?

Een opleiding volg je niet voor niets: je wilt natuurlijk je diploma behalen. Met onze gouden garanties gaat je dat zeker lukken! Bekijk hieronder de animatie of ontdek wat deze garanties voor jou betekenen.

Een opleiding volg je niet voor niets: je wilt natuurlijk je diploma behalen. Met onze gouden garanties gaat je dat zeker lukken! Bekijk hieronder de animatie of ontdek wat deze garanties voor jou betekenen.
Een opleiding volg je niet voor niets: je wilt natuurlijk je diploma behalen. Met onze gouden garanties gaat je dat zeker lukken! Bekijk rechts de animatie of ontdek wat deze garanties voor jou betekenen.

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

De nieuwe studiegids voor 2021-2022 is er! Laat je gegevens achter en wij sturen de nieuwe gids zo spoedig mogelijk op.