Voor 2022-2023 hebben we ons opleidingsaanbod weer up-to-date gemaakt. Zo sluit het aanbod nog beter aan op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld in de vakgebieden Pedagogiek en Welzijn en Hulpverlening hebben we een aantal opleidingen vernieuwd. Kortom, alle reden voor een mooie actie.

Schrijf je in vóór 30 juni 2022 en ontvang een deel van je studiegeld terug

Snelle beslissers worden beloond. Want wie zich vóór 30 juni 2022 inschrijft voor een opleiding of training van Scheidegger krijgt na afloop een mooi bedrag terug. Zo krijg je na een voltooide Bacheloropleiding of een Erkende HBO- en MBO-opleiding € 500,- terug, na een HBO- en MBO-deelprogramma (vanaf 1 jaar) € 300,- en na een HBO- en MBO-deelprogramma (tot een jaar) € 150,-.

Weet je al voor welke opleiding of training jij je wilt inschrijven? Schrijf je direct in via de website of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs op 035 - 7 121 992. Maak gebruik van de actie door middel van de kortingscode cashbackSD2022.

Bekijk ons aanbod

STAP-budget ontvangen? Dan kom je ook in aanmerking voor de cashbackactie 

Met het STAP-budget wordt een opleiding of training voordeliger. Want daarmee kun je tot wel € 1000,- aan subsidie ontvangen. Dat bedrag is een gift, dus als jij je opleiding succesvol afrondt hoef je niets terug te betalen. Voor deze subsidieregeling is een vast bedrag bepaald dat verdeeld wordt over vijf inschrijftermijnen, maar op is op, dus schrijf je tijdig in. Lees meer over het STAP-budget

Ontdek onze vernieuwde opleidingen

We hebben ons aanbod voor 2022-2023 uitgebreid met een aantal vernieuwde opleidingen. Ook daarin blijven we ons ontwikkelen. Hieronder hebben wij enkele vakgebieden uitgelicht. Kijk welke dit  zijn en of het wat voor je is.

Kort HBO Social Work (voorheen: HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener)

Binnen deze opleiding ontwikkel je je tot Professioneel social worker. Dat is verantwoordelijk werk, inhoudelijk werk, maar vooral betekenisvol werk. Voor mensen die graag wat bijdragen aan de maatschappij. Met Kort HBO Social Work bereiden we je voor op dit mooie vakgebied en alle aspecten komen daarbij aan bod. Van sociaal-maatschappelijke problematiek tot pedagogisch begeleiden en van professioneel communiceren tot rapportage. Kortom, met deze kennis kun jij mensen, van jong tot oud, helpen om weer zelfstandig te leven. En, zoals je gewend bent bij Scheidegger, krijg je daarbij alle begeleiding die je nodig hebt om de eindstreep te halen. 

Financieel administratief

Zorgen dat de financiële administratie op orde is. Zodat de onderneming beschikt over de juiste inzichten om kansen te benutten. Of om juist problemen te voorkomen. Want elke ondernemer is wettelijk verplicht een boekhouding bij te houden. Kortom, met jouw financieel/administratieve kennis ben je goud waard. Maar dan moet je wel over de juiste diploma's beschikken. Daarom bieden wij een ruime keuze aan financieel-administratieve opleidingen op elk niveau. Uiteraard geldt voor al die opleidingen dat je precies die aandacht en begeleiding krijgt die nodig hebt om te slagen. 

Facilitaire dienstverlening

Je zorgt dat niemand misgrijpt, dat alles functioneert en goed geregeld is. Je hebt verstand van voorraadbeheer, inkoop, gebouwbeheer en logistiek. Kortom, je bent de spin in het web die goed is met mensen en alle zaakjes goed op orde houdt. Als facilitair dienstverlener ben je veelzijdig en kun je jezelf blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van verandermanagement, projectmatig werken, problemen oplossen en het communiceren van collega's en externe partijen. Wat je ambitie ook is, Scheidegger heeft de opleiding die jou voorbereidt. Van een MBO Basisopleiding Facilitair Medewerker tot HBO Facilitair Management. En, bij ons ben je verzekerd van de beste begeleiding. Studeren met de wind in de rug noemen we dat.

Bekijk ons aanbod
Weet je al voor welke opleiding of training jij je wilt inschrijven? Schrijf je direct in via de website of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs op 035-7 121 992. Maak gebruik van de actie door middel van de kortingscode cashbackSD2022.