Het STAP-budget is gestopt!

Sinds 15 november kun je geen gebruik meer maken van STAP-budget. Gelukkig zijn er andere interessante subsidie- en financieringsmogelijkheden. Een opleiding volgen bij Scheidegger is daardoor vaak voordeliger dan je denkt! We vertellen je graag over de mogelijkheden! 

Download de brochure

Zo kun je voordeliger studeren 

Je staat er niet alleen voor. Er zijn verschillende financiële voordelen en subsidies waar je als student gebruik van kunt maken. Een bekende regeling is het levenlanglerenkrediet (LLLK), waarmee de overheid mensen stimuleert om te blijven leren. Een andere optie is om aan te kloppen bij jouw werkgever. Misschien kun je een beroep doen op jouw opleidingsbudget

Ontdek alle financieringsmogelijkheden 

Zet je opleidingsbudget in 

Beschik jij over opleidingsbudget bij jouw werkgever? Dan is het hoog tijd om dat in te gaan zetten. Wist je dat er jaarlijks meer dan 50% van het opleidingsbudget ongebruikt blijft? Zonde! Zet jouw opleidingsbudget in om je bij te scholen met een training, deelprogramma of zelfs een volledige opleiding.

Veelgestelde vragen over het STAP-budget 

Heb je nog vragen over de STAP-subsidie? Bekijk dan eerst of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

De start van mijn opleiding wordt verplaatst. Blijft mijn STAP-subsidietoekenning geldig? 
Wat gebeurt er als mijn STAP-aanvraag wordt afgewezen? 
Mijn aanvraag is goedgekeurd door UWV. Hoe gaat het nu verder? 
Wanneer hoor ik of mijn STAP-aanvraag is goedgekeurd? 
Wanneer ontvangt mijn opleider mijn subsidiebedrag? 
Wat als ik de opleiding niet kan starten of afronden? 
Lees alle veelgestelde vragen over het STAP-budget
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Contact met Scheidegger

Heb je vragen over het STAP-budget? Of wil je persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding of training? Bel onze opleidingsadviseurs op 035 − 7 121 992 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!