Klassikale opleidingen Financieel en Administratie

Financiën: de ruggengraat van de organisatie

Financiën vormen de ruggengraat van de organisatie, want of het nu gaat om een overheidsorganisatie, een non-profitorganisatie of een puur commerciële onderneming, bottom-line het gaat altijd over geld. Is het geen target dat gehaald moet worden, dan is het wel een budget en altijd zijn het kosten. Wil je je (verder) ontwikkelen in het financiële werkveld? Dan is een financiële opleiding bij Scheidegger een uitstekende start.

Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden

Bij Scheidegger heb je de keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen op het gebied van financiën en administratie op alle mogelijke niveaus, zoals MBO Assistent Controller, MBO Boekhoudkundig Medewerker, MHBO Bedrijfsadministrateur, de vakopleiding Budgetcoach, en de training Financieel Management voor de Niet-financiële Manager. Het volledige aanbod van onze opleidingen en trainingen op financieel en administratief gebied tref je in de categorieën hierboven aan.

MBO-opleidingen

Vakopleiding

MHBO

HBO Leergang

Opleidingen op HBO-Niveau

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.