Klassikale Financiële opleidingen

Een organisatie kan niet zonder een goede financiële administratie. Als medewerker op de financiële administratie ben...

Lees meer

Klassikale Financiële opleidingen

Een organisatie kan niet zonder een goede financiële administratie. Als medewerker op de financiële administratie ben je dus een belangrijke spil in de organisatie. Het betalen van facturen, het sturen van aanmaningen, en overige administratieve vaardigheden  zijn zaken die aan de orde komen op een financiële administratie. Werk je graag met cijfers, dan is een opleiding...

Lees meer

Klassikale Financiële opleidingen

Een organisatie kan niet zonder een goede financiële administratie. Als medewerker op de financiële administratie ben je dus een belangrijke spil in de organisatie....

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

€ 3.055,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden

2 MBO Professioneel Administratief Medewerker

€ 2.285,00
MBO-opleidingen
9 maanden

3 MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4

€ 6.724,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

4 HBO Bedrijfsadministratie

€ 1.760,00
HBO-opleidingen
6 maanden

5 Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®)

€ 2.724,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
9 maanden
Bekijk alle Financieel opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Financieel: 15 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Erkende MBO-opleidingen (1) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

MBO-opleidingen (5) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

MHBO- opleidingen (1) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

HBO-opleidingen (2) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

Klassikale Financiële opleidingen

Een organisatie kan niet zonder een goede financiële administratie. Als medewerker op de financiële administratie ben je dus een belangrijke spil in de organisatie. Het betalen van facturen, het sturen van aanmaningen, en overige administratieve vaardigheden  zijn zaken die aan de orde komen op een financiële administratie. Werk je graag met cijfers, dan is een opleiding of training op het gebied van financiële administratie van Scheidegger iets voor jou.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.