Thema's

Thema's

Bespreek jouw wensen in je beoordelingsgesprek

Sommige dingen blijven altijd spannend, hoe vaak je ze ook doet. Beoordelingsgesprekken, bijvoorbeeld. Maar: hoe goed of slecht ze ook gaan, ze bieden altijd kansen.

Verder komen

Beoordelingsgesprekken zijn er om te reflecteren: wat ging er goed, en wat kan er beter? Daarna stel je weer doelen voor aankomend jaar op. Zo kun je in je volgende beoordelingsgesprek zien of het allemaal is gelukt. Een mooi handvat om jezelf verder te ontwikkelen en te gaan voor een salarisverhoging of misschien wel die promotie …

Je doelen bereiken met een opleiding

Actief achter je doelen aangaan kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door te beginnen met een training of opleiding. Misschien wil je bijvoorbeeld je MBO-diploma halen, zodat je kunt solliciteren op die ene interne functie. Of wie weet ga jij wel voor een HBO-opleiding.
 
Je kunt natuurlijk ook een opleiding volgen om nóg beter te worden in wat je doet. Of om je zelfverzekerder te voelen in je dagelijkse werk. Natuurlijk hoef je niet per se een hele opleiding te volgen om jezelf te ontwikkelen: je kunt ook een nieuwe skill leren met een vaardigheidstraining.

Bespreek je wensen

Het beoordelingsgesprek is hét moment om je ter sprake te brengen dat je een opleiding of training wilt volgen. Je bent immers uitgebreid aan het praten over jouw ontwikkeling. Bovendien toon je initiatief en dat zal je werkgever zeker waarderen. Vind je het spannend om hierover te beginnen? Bekijk dan onze tips om je werkgever te overtuigen.

Ontwikkel jezelf bij Scheidegger

Wat je aankomend jaar ook wilt leren: bij Scheidegger vind je de training of opleiding die je helpt om je doelen te verwezenlijken. Zo kun je bij je beoordelingsgesprek van volgend jaar met een tevreden gevoel terugkijken op alles wat jij hebt bereikt!
 
Geïnspireerd om aan de slag te gaan? Vind dan jouw training of opleiding:
 
Bekijk alle trainingen
Bekijk alle MBO-opleidingen
Bekijk alle MHBO-opleidingen
Bekijk alle HBO-opleidingen

Hulp nodig bij je keuze?

Denk jij erover om een opleiding of training te volgen, maar weet je nog niet precies welke? Of heb je nog vragen? Dan denken we graag met je mee. Bel ons op 035 - 7 121 992, mail naar info@scheidegger.nl, of vul het contactformulier in en laat ons jou bellen. Samen kiezen we de opleiding die bij jou past!